Hej!
Tisdag idag och har inte gjort så mycket, chillat och tittat på OS.
Jag har även varit lite duktig och jobbat med instuderingsfrågor (hemkunskap, konsumentekonomi)

Sorry för jättekort inlägg men det blir längre i morgon

Ha de bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nu är helgen slut men det är sportlov så det är bra. Denna helgen har varit underbar, i lördags va jag bara hemma och kollade på OS typ hela dagen och tog de bara allmänt lungt. På kvällen kom min bror med familj. Lika roligt som vanligt. Sen kom söndagen som var nästan ännu bättre, På morgonen/förmiddagen kollade jag OS och sedan vid ungefär 15.30 körde mamma och pappa mig och min syster till Linköping och Saab arena då det var dags för Marcus och Martinus moments tour! En underbar konsert. Innan konserten köpte jag 1 T-shirt och 4 armband. Kan lägga upp bild i morgon, när konserten var slut åkte vi hem,

Idag har vi varit på sjukhuset med mitt ena öga som har varit lite konstigt ett tag men det är bättre nu. När vi va klara på sjukhuset åkte vi till Cloetta sen till city gross, sen åkte vi hem och sen dess har jag ej gjort så mycket.

Nu sitter jag i sängen och kollar youtube.


Ha det bra!

Likes

Comments

Hej!
Igår bloggade jag inte på kvällen för jag var galet trött och jag glömmer lätt saker när jag är trött hihi 😂

Igår var det iallafall lördag och jag satt mest i soffan och kollade på OS.
På eftermiddagen/kvällen hade vi besök av min bror med familj. Dom åt här och åkte sedan hem vid ungefär 20.30. Då satte jag mig i sängen och kollade på youtube i ungefär 1,5 timme.

Idag gick jag upp vid 8.00 typ. Har tagit ett bad/dusch. Vid ungefär 15.30 ska vi sätta oss i bilen för att åka till Linköping för Marcus och Martinus konserten!
Jag är taggad. Just nu sitter jag i sängen och kollar på youtube.

Vi får se om det kommer nåt inlägg ikväll. Får se hur trött jag kommer vara när vi kommer hem. Konserten börjar 19.00 och slutar ca 20.30 så kommer nog vara hemma mellan 21.00-21.30!

Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

Hej!
Idag är det enligt mig veckans bästa dag, fredag. Det var skola som vanligt och vi hade språk, jag har spanska men jobbade engelska då vi hade spanskalektionen på eftermiddagen istället.

Sen hade vi slöjd, matte, so och jag gjorde ett prov jag hade missat. Tror de gick bra. Efter lunchen som var efter so:n hade vi spanskan.
När jag slutade tog jag tåget hem och har sen dess bara chillat och haft trevligt besök. Nu sitter jag i soffan framför talang efter att ha varit på kandyz.

I morgon är planen att jag ska börja att skriva det där om mitt hjärtfel osv. Det kommer nog inte upp i morgon men de får vi se!

Ha en bra kväll allihopa!

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit en helt vanlig torsdag, en helt vanlig torsdag betyder skola.

Vi hade svenska, so, hemkunskap, idrott och matte, När skolan slutade för dagen stannade jag kvar på ´läxhjälpen och jobbade lite hemkunskap.

Jag tog 16.25 bussen hem och när jag kom hem vid ungefär 17.15 tog jag det lugnt och har gjort det hela kvällen.

Nu sitter jag i min säng, innan jag satte mig här tog jag ett långt härligt skumbad och en dusch.

I morgon är det sista dagen i skolan innan 1 veckas sportlov, ska inte göra så mycket på lovet mer än att chilla. Eller ska göra iallafall 1 jätterolig sak och det är att jag och min syster ska gå på Marcus och Martinus konserten som är i Linköping på söndag. Men sen resten av veckan ska jag bara ta det lugnt.


Hoppas ni har haft en fin dag så hörs vi mer i morgon!

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag gjort det igen, startat en blogg. Jag vet inte hur många bloggar jag har haft men nu ska jag ta detta seriöst.

Jag heter iallafall Wilma, är 15 år (blir 16 den 1/4).Jag bor i en ganska liten stad nära Linköping.

Jag föddes med hjärtfel och lite annat som jag tänkte skriva om i ett eget inlägg.

Mina största intressen är ishockey och fotografering.

Här kommer jag dela med mig av min vardag och liknande!

Ha de bra så hörs vi i nästa inlägg som kommer i morgonkväll!

Likes

Comments