Uppdatering RS-virus!

Orkade inte uppdatera er igår, var helt slut.

Efter att Loui hade fått sova en stund igår ville han fortfarande inte äta. Han fick andas i mask igen och han fick även alvedon. Efter detta somnade han igen och när han vaknade fick jag efter mycket bök i han lite mat. Inte i närheten av vad han brukar äta, men han åt i alla fall.
Läkaren kom och han kände sig nöjd med vad han hade fått i sig och äta och kände också att jag/vi skulle kunna ta hand om Loui hemma. Han berättade att han idag troligtvis skulle bli ännu sämre men de var bara att kämpa på, när de blivit sämre kan de bara bli bättre.

Stannade på sjukhuset ytterligare två timmar och fick med oss mask och pump hem för att ge han hemma när de blir svårt för han.

Igår kväll fick jag i han lite mat, en gång inatt och nu fick jag i han som han brukar äta så jag är rätt nöjd med det. Men hans stackars luftrör har varit jobbiga under natten och är fortfarande.

Har suttit uppe och hållt koll på Loui hela natten, är så trött men vad gör man inte för sina barn. Har fått använda pumpen men de vill inte riktigt lossna för han ännu. Jag hoppas att de gör de snart så vi slipper åka in igen!
Uppdaterar er när jag har tid och lust!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229