STRESS, PANIK O MIGRÄN!

Idag har varit en tuff dag för mig. Jag vaknade redan vid 4 imorse och kunde inte somna om. Hade lite nackspärr och huvudvärk.

Barnen vaknade vid 8 och skulle upp till förskolan. Elvis fick köra dem, jag orkade helt enkelt inte gå med dem.
Efter att dem kom hem, åkte Elvis direkt.

Wilma skulle till Bvc för kontroll av sina ben och gom!
Tusen tankar i huvudet om hur jag skulle göra nu. Stressen och paniken byggdes upp i mig och jag orkade inte redan då.
Men jag började packa lite saker till barnen och ringde snabbt till min bror. Han kom ner o hjälpte mig med barnen och vi stack hem till mamma.

Hemma hos mamma o pappa ville inte flickorna lyssna, dem var helt upp åt väggarna och jag kände att luften gick ur mig. Jag orkade helt enkelt inte mer, efter stressen innan och huvudvärken.

Jaja, jag gick tillslut med Wilma till Bvc. De verkar vara någonting som inte är som de ska med wilmas ben. Dem är osymetriska, så de blir vidare kontroll på måndag. Gommen som vi har upptäckt att hon hade hål i var det ingen fara med. Det är inte hål rakt igenom så de var ingen fara, vilket var skönt de.

Kom hem till mamma, jag tog Loui o Olivia i vagnen och gick hem. Elvis kom precis så han fick ta Wilma med sig för hon badade i fågelbadet med kläderna på. 😥

Kvällen har gått åt till att bara tjata en massa på barnen dem har inte alls velat lyssna. Lagade lite mat tillsammans med Olivia och vi åt. Sen var de läggdags och ville barnen som vi ville då tror ni? Nähä verkligen inte.!

Nu sover dem i alla fall.
Jag ligger här med värsta migränen efter denna panik och stressartade dag. Nu ska jag varva ner, ska lägga mig i soffan en stund och bara njuta av tystnade och ladda batterierna. Hoppas morgondagen blir lugnare.

Godnatt på er alla!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229