SÖNDAG!

Denna dagen har känts så seg men samtidigt känns det som att den har flugit förbi. Den har varit lite som en dvala. Jag vet inte riktigt vad det är jag har gjort idag.
Nu ikväll var jag i alla fall en stund hos min fina vän Sanela!
💕 En kort men välbehövlig stund. Har inte sett på ett tag på grund av sjukdom men nu när alla börjar bli bättre igen kan vi börja ses lite mer igen. Sköööönt! Hon är min person, min andra halva. Hon jag funderar på vad jag ibland hade gjort utan?! Ja inte vet jag och inte vill jag ta reda på det heller.

Imorgon är en fullspäckad dag för mig. Barn som lämnas på förskola. Har återbesök på Bvc med Wilma.
Måste ringa chefen för dagis o måste ringa o boka tid för att hämta ut mitt nya legitimation för jobbet. OCH vet ni vad???
Imorgon börjar jag även jobba!
På riktigt!! Vilket känns helskumt efter att ha varit hemma i nu 4 år (!!!!) . Det är nu mitt allvar börjar igen. De är nu man måste få vardagen att fungera fast på ett helt annat vis. De är nu man måste lära sig att vara utan barnen en del och inte bara vara hemma med dem. Ja detta kommer bli både intressant, spännande och även lite jobbigt tror jag! Jag är totalt livrädd inför min första dag men även exalterad.

Nu ska jag ta o sova så jag orkar med allt som komma skall imorgon! Trevlig vecka på er alla! 🍀

  • Livet
  • Nära Lagastigsgatan , Strömsnäsbruk

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229