Sjukstuga delux med extra allt! :(

När barn nummer 1 (Olivia) blev fri från sin feber, slog förkylningen till. Näsan rinner, hon är jättetäppt och hostar en del. Hon har även blivit jättehes. Hon är mycket gnällig och kräver mycket närhet. Ingenting passar henne riktigt! Hoppas verkligen att det är bättre imorgon.

Ikväll insjuknade barn nummer 2 (Wilma). Nu hon med jättehög feber. Fick lov att kasta in henne i duschen också då hennes feber också kom från ingenstans och var uppe på närmare 40 grader. Jag ville inte att hon också skulle få feberkramper.
Efter en dusch och alvedon sjönk tempen till 37,9. 2 timmar senare var den uppe på 39,3 så fick ringa 1177 och fråga om jag fick lov att ge Ipren emellan och de fick jag.
Just nu sover hon gott, men snart är det dags att ge henne en alvedon igen så att feber kan hålla sig nere ett tag inatt i alla fall.

Barn nummer 3 (Loui) han är som vanligt. Ligger o pratar och har idag upptäckt en leksak vi satt fast på vaggan åt han. Han har haft jättekul med den idag, skrattat högt och pratat med hela kroppen.
Nu hoppas jag verkligen bara att han slipper detta som flickorna har fått. Synd om han när han är så liten! :(
Han har ätit och nu sover han också gott, han har börjat sova 5 timmar i sträck på natten så hoppas att han gör de även idag.

Både jag och pappan i huset behöver lite lugn och återhämtning, de har varit några intensiva dagar och kommer väl att bli ytterligare några till.

Godnatt på er där ute!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229