Oturs dag! đŸ€Ż

Dagen började bra. Flickorna va pÄ förskolan, jag var hemma plockade undan och tvÀttade lite. Sen packade jag ihop allt vad man kan behöva till barnen nÀr man ska ut och Äka. Vi skulle Äka till Halmstad för att lÀmna tillbaka andningsmasken vi fick lÄna.

Vi packade in oss i bilen och Äkte och hÀmtade barnen pÄ förskolan och började Äka mot halmstad. NÀr vi kom till knÀred behövde vi tanka. De gick inte! Jag skulle hoppa ut o prova. NÀr jag öppnade dörren trillade hela skiten. Dörren hoppade av!! Nu stod vi dÀr utan bensin i bilen och en dörr som hÀngde pÄ tvÀren. Vad skulle vi nu göra?! Jag ville skratta och grÄta samtidigt.
Efter mycket om och men kunde Elvis fÄ dit dörren och banka fast den o jag lÄste den pÄ insidan. Nu fick vi chansa pÄ att bensinen rÀckte tillbaka hem.
Vi kom hem till byn, kunde tanka hÀr och Äkte sen hem till mina förÀldrar. Jag o barnen va med mamma lite och pappa o Elvis tittade pÄ bilen. Dem kunde inte fixa de idag dÄ de saknades lite saker, men imorgon hoppas jag att de kan fixas sÄ att vi kan Äka till Halmstad och lÀmna tillbaka den!

NĂ€r vi kom hem plockade jag lite till och lagade sen mat, vi Ă„t och jag plockade undan efter mat.
Efter de gick jag hem till Elvis lillebror och hans tjej för att hĂ€lsa pĂ„ deras dotter. De blev förĂ€ldrar för första gĂ„ngen den 1:e mars till en jĂ€ttefin dotter! 💖 Även om hans tjej har passat vĂ„ra barn mycket var de lite annorlunda att se henne sitta dĂ€r med sin egen dotter. Men jag Ă€r helt sĂ€ker pĂ„ att hon kommer bli en bra/fin mamma till deras dotter.

Nu sÀger jag godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229