LIVET ÄR INTE EN DANS PÅ ROSOR ALLTID!

Jaha mina vänner, första jobb passet på 3,5 år fixad.
Med tanke på att jag vaknade 05.30 igår morse och inte sov en blund innan jag började jobba 20.15 igår kväll klarade jag mig fint. De var en del att lära sig och ta in så jag hade inte riktigt tid för att vara trött, eller ens känna mig trött. De kom när jag gick hem vid 07.00 imorse. Vid 07.30 gick jag och la mig, sov 10 minuter innan min sambo väcker mig för att jag måste vakna för att han ska åka. 10 MINUTER!!!!!!
Tror ni att jag var glad? Jag ska säga er att jag fick spel.
Att inte ha sovit en minut på över 24 timmar plus att ha jobbat är inget spännande. Men de ville inte han förstå.
Jaja, han åkte ju i alla fall och jag fick snällt gå upp och vara vaken med barnen. Illamåendet kom, huvudvärken kom och jag mådde inte alls bra. Efter ca 3 timmar kommer han hem igen och jag gick o la mig och sov. Efter 5 timmar väcker han mig igen. Så jag har alltså sovit 5 timmar sen igår morse klockan 05.30.

Jag är nu inne på min andra natt, jag är trött idag men de går ändå relativt bra, än så länge. När jag slutar vid 7 idag ska jag gå hem till mina föräldrar att sova. Där kan ingen väcka mig eller störa mig.
Jag lämnade Olivia hos mina föräldrar innan jag gick och jobbade så hon är där och sover över.
När jag sovit färdigt och vaknat ska jag gå hem med henne och ta hand lite om barnen innan det är dags för mig att göra en natt till.

Ja, livet är inte alltid en dans på rosor. Jag blev galen idag då jag tyckte att Elvis inte var snäll, inte visade mig någon respekt och att han inte höll vad som var planerat. Men vad ska jag säga? Vad ska jag göra?
De är bara att ta de som de är, vara stark och ta det som de kommer. Man får göra de bästa av situationen som uppstår. Det är bara synd att det ska bli sådär. När jag vill göra någonting och när de jag vill göra är bra, då känns det som att de inte går.

Nu ska jag ta mig igenom denna natten och sen ska jag hem och sova gott tills jag SJÄLV vaknar. Jag bryr mig inte vad klockan är så länge jag inte sover över tiden jag ska jobba igen. Hahaha ! 😂

Godnatt på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229