KALAS!

Dagen började som vanligt segt, som alla söndagar för mig! Haha. Jag städade lite men kände att jag inte kom någonstans. Antigen var de E som ville ha hjälp med något eller så var det någon av barnen.

Vid 12 tiden kom E:s lillasyster D på besök, vi satt och pratade lite o så. E o D åkte iväg en sväng men kom snabbt tillbaka. Då kom även D:s man o deras son. Vi lagade lite mat och käkade och bestämde att vi skulle gå ut en sväng. Men då ringde min farmor och bjöd oss på kalas. Så vi stack till henne istället, barnen blev så glada. De är inte så ofta dem träffar henne men när de gör de blir både dem och hon så glada!
Vi fikade lite och satt och pratade hos henne i några timmar. Sen gick vi hem, jag fixade mat till barnen dem åt och nu har jag lagt dem. Två av tre sover redan, riktigt trötta efter dagen idag. E har åkt för att fiska och jag gör ingenting. Väntar på att sista barnet ska somna och sen får jag se vad jag gör.

Vad har ni gjort denna söndag? Något roligt?

Farmor tillsammans med Loui! ❤️ De är så kul att få kort på dem då och då. Hon är ju trots allt gammal!
Nu har jag lovat att framkalla några kort på barnen igen och även detta kort till henne. Hon har redan en del men de är när dem är så små, nu vill hon uppdatera sig lite!
😉

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229