HÖSTMARKNAD!

Idag blev det en liten tur på marknad med Olivia och mina föräldrar. Hon fick åka karusell idag igen och sen gick vi en runda bland knallarna. Köpte bara lite godis en varsin ballong och duplo lego i Hello Kitty. Bara för att jag fick en stoooor låda för 200kr och att jag aldrig har sett lego i just hello Kitty! 😉

Kom hem städade lite men fick så ont i huvudet, början till migrän så jag gick o la mig tillsammans med Loui. Vi somnade och E väckte mig 2 TIMMAR (?!) senare.. Hade han inte väckt mig hade jag kunnat sova ännu längre. Men jag gick upp, huvudvärken försvann så jag hade lite energi då till att städa lite! :) Loui sov en stund till. De är bra att han sover då kan hans förkylning försvinna lite snabbare förhoppningsvis. För den hänger kvar på han ännu dock tycker jag att de var bättre idag.

Ikväll började vi prata om julen här och jag satte mig med flickorna och berättade saga om julen o när tomten kommer o så. Sen satte vi på en julfilm och barnen somnade. Jag borde sovit redan då, men fortfarande fleeeeera timmar senare är jag vaken. 😰 inte bra de här! När jag väl får sova o kan sova då sover jag inte. Kaos de där!

Men nu tänkte jag faktiskt försöka att lägga mig. E ska upp tidigt imorgon OCH det är jag som måste väcka han! 😅 Han kan absolut inte vakna själv, han är mycket dålig på det dära.

Nä godnatt mina vänner, vi hörs imorgon! 🤩

  • Barnen, Livet
  • Nära Lagastigsgatan , Strömsnäsbruk

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229