En spark i röven!

Hej hallå alla!

Jag har varit tyst ett par dagar. De har varit så mycket att göra. Först har jag själv inte mått bra. När jag började må bättre åkte jag ensam med mina föräldrar på en shoppingtur. Skööönt var det! Köpte lite saker till barnen bara.
Dagen efter de var jag och mamma ute
igen på shopping tur, då blev de igen lite saker till barnen och även lite nytt till hemmet. Jag får visa er någon dag! :)

Jag har även ägnat en dag åt storstädning i flickornas rum. Kastat en massa saker, rensat ut flera sopsäckar med leksaker, möblerat om och ja allmänt fixat till dem. Våran Olivia har fått en ny säng, som hon är väldigt nöjd med. Nu ska vi bara ha en likadan till Wilma, men så länge har hon Olivias gamla.

Dagen idag har jag ägnat hos mina föräldrar. Firat min pappa med lite mat och tårta o så. Varit ute och lekt med barnen i deras trädgård och ja allmänt bara varit. Elvis har varit iväg och hämtat en ny garderob till Olivia. Ska fixa till den och hennes kläder imorgon då jag kom hem sent så de var bara kvällsmat och läggning som gällde när vi kom hem.

Alla barnen är igen förkylda med snoriga näsor. Olivia har även fått feber nu. Jag undrar verkligen när detta kommer att ta slut?! Jag börjar att tröttna riktigt ordentligt på det nu!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229