En fartfylld dag!

Idag har vi haft en fartfylld dag! Vaknade, gav barnen att äta, tog på dem och packade in oss i bilen och åkte till Älmhult! De hade en loppis där denna helgen så vi åkte dit och tittade lite.

Där inne på loppisen träffade jag en gammal klasskompis. Har inte träffat henne sen dagen vi tog studenten och det är ju 12år sen nu. Herregud som tiden går. Hon stod där och sålde lite saker och jag tänkte inte på att de var hon först, efter ett tag så slog de mig herregud de är ju hon. Vi pratade lite om barnen vi har och så. Mycket har hänt på 12 år.
Gjorde några bra fynd hos henne och sen åkte vi hem till mina föräldrar. Barnen lekte ute en stund, men de blåste så hemskt så vi gick in. Mamma lagade mat som vi alla käkade och sen gick vi ut en stund till innan vi åkte hem.

När vi kom hem städade jag lite sen tog jag med mig Olivia ner till sjön och kastade bröd till ankorna och sen promenerade vi hem igen. Kom hem och då fixade Elvis mat och jag städade lite till och hängde lite tvätt som jag tvättat och så.
Efter de nattade jag alla barnen och nu ligger jag i sängen och kollar serie. Elvis är inte hemma, han körde sin bror hem till Halmstad. Får se om jag orkar hålla mig vaken tills han kommer eller om jag somnar! Är så trött idag. Tror att det är all frisk luft som jag fått de senaste dagarna som gör de. De har ju inte varit så mycket av den varan under tiden alla barnen var sjuka, speciellt inte Loui. Men nu är han helt återställd tack och lov!

Ha en skön lördags kväll alla!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229