DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN! 🎼🎼

Idag efter förskolan, gick jag hem. Fixade pastasallad och packade kylväskan med det, bananer, vattenmelon, chips, mackor och en himla massa dricka.

Vi åkte hem till min mamma och lämnade Loui. Sen styrde vi kosan mot stranden. Barnen har aldrig badat i havet men idag fick dem lov att göra det. De var verkligen något som var populär och så spännande men nog även lite läskigt då det är stort.
Dock var de lite kallt så de fick inte bada så mycket då dem själva frös. Vi åt, satt o hade de gött i solen. Barnen plockade snäckor och grävde i sanden.

Sånna här härliga avkopplande dagar älskar jag och suger i mig allt vad jag kan! :)
Nu ska jag försöka natta dessa barnen som tyvärr somnade i bilen både på väg till stranden och hem. Då blir det lite svårare nu. Hoppas de går relativt bra ändå.

E har åkt iväg och fiskat, vilket blivit den nya hobbyn hos han. De tycker jag också är kul och så lugnande för själen. Jag har funderat på att köpa en varsin flytväst till barnen och varsitt sånna små metspö och ta med dem ut och fiska också nån dag. Tror dem hade tyckt de var kul men kanske också lite skrämmande om de hade fått napp. 😂

Denna bilden skickade förskolan till mig idag. Måste säga att jag tycker det är så roligt när de skickar bilder ibland. Man blir så varm o glad i hjärtat när man ser att barnen har de kul! Min älskade små tjejer! 😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229