I dag var det tid for kontroll hos legen igjen. Alt så bra ut, og hu sparka veldig under kontrollen, og hjerte lyden var kjempe fin.

Neste uke er det tid for ultralyd kontroll igjen, for å sjekke hjertet hennes, ikke noe farlig men kun for en ekstra sjekk.

Litt info kommer under nå :)

 

UKE 22

 

Termin: 5 mars 2016

På vei: 21+0

Igjen til termin: 135 dager

Kjønn: Jente

Babyens størrelse: Denne uken er henne 20 cm og  465 g i starten og ca 550 g i slutten av uken,

Neste kontroll: Ultralyd 28 oktober og Legen 18 November.

Ukas baby-New in: Litt klær og smukker.

Bevegelser: Det er liv i mage huset omtrent hele dagen og natten.

Vektøkning: 0.5 kilo.

Melk i brystene: Har kommet en del å melk de siste 3 ukene.

Hodet ned: Det vet jeg ikke enda.

Tungt: Det kjennes på bekkenet, og det kjennes veldig på dagsformen.

Kynnere: De kommer avogtil.

Forventninger til fødsel og barsel tid: Siden dette er fødsel nr 2 så gruer jeg meg litt mer. Fødselen med lillemann varte altfor lenge, så det håper jeg ikke denne fødselen kommer til å gjøre. Men jeg gleder meg, en fødsel er virkelig verdt det når den er over og man har fått barnet opp på brystet for første gang. Storebror gleder seg også til å dulle med lillesøster! Det varmer ett mammahjerte!

Her er litt info til dere lesere, kommer til å legge ut sånn type info hver uke. I løpet av fredag legger jeg også ut en utstyrliste med bilder! Håper det er av interesse.

 

Nå skal jeg snart hive meg rundt, og hente lillemann i barnehagen.

 

Håper dere får en super onsdag!

 

Bildet under er noen dager gammelt.

  

 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Ja da var jeg kommet meg halvveis i svangerskapet, formen er helt nede på bunn om dagen. Orker omtrent ingenting når lillemann er i barnehagen, prøver å lade opp batteriene alt jeg kan mens han koser seg i barnehagen. Lillesnupp i magen er utrolig aktiv også, er så herlig å kjenne spark igjen! Vi har også hørt hjertelyden hjemme, siden jeg har kjøpt Angel doppler, lillemann lurer fælt på hva som "dunker" i magen :p

Ellers skal jeg på ny ultralyd i slutten av oktober. Så håper ikke jordmor har tatt feil av kjønnet! For mye rosa er kjøpt inn!

Barnet er i denne svangerskaps uken 20 cm og veier 225 gr i starten og veier 280 gr i slutten av uken. Utviklingen av sanseorganene, hørsel, syn, følelse, smak og lukt begynner i denne uken. Blir morro å se hvor stor prinsessa mi er når hun blir født :)

Håper alle får en fin fredag og fin helg! :)

(Bilder kommer under, mye rosa klær snuppa har fått allerede! Mer blir det nok!)

Likes

Comments