Weekend

Måndag igen!
Helgen, den har varit helt fantastisk. Fredagen började med att min fina kille kom hem med en Bildt med röda rosor, sedan var jag och familjen (plus Rasmus såklart) ute och åt middag på mosaik i Tyresö. Åt grill talrik med majs kyckling, lam och file Oscar. Så j*vla gott. Efter de åkte vi och bowlade, jag van nästan iaf. Sen hem och kolla på film i sängen.

Lördagen började med sovmorgon, blir väckta med donken på sängen, hahaha. Åkte sedan till stallet Linnéa red scott. Så fin par och de börjar hitta knapparna, så kul att se! Sen red jag esset. Hon va lite spänd men de löste sig, fick hjälp av Reine en tränare som jag sedan hoppade en unghäst för. Fick så bra tips och trix, sån sjuk skillnad! Hon började länga steget komma upp med ryggen och ner med nacken! Kul att ha en häst som så många tror på, ska bara se till att kunna värva henne bra!
Hoppade sedan en 4åring i stallet, han va sååååå himla duktig. Han litade på att jag bara ville honom väll och kämpade på hela lektionen. (Fick höra igår oxå att Reine var nöjd över mig och min ridning oxå hihi kul att höra)
Sedan avslutades kvällen med middag hos min moster då hennes man fyllde 60. Kvällen bjöd på middag, musiktävling, tipspromenad.

Söndagen, började med fordring i stallet, hem bytta däck, tillbaka till stallet & luncha, sen till min syster. Som igår åkte in på BB och födde en liten tjej! Så nu är jag moster gånger två!!!
Tillbaka till stallet rida hästarna. Åkte hem till Rasmus och bakade Lusse bullar!!
Dom blev riktigt bra och fick klart godkänt tydligen hahah.

En händelse rik helg för vila kan man ju höra i graven, right?

Gillar

Kommentarer

IP: 74.91.18.50