Back to reality

Tja tja!
Tillbaka till måndag! Helgen har varit underbar! Fredagen var mysig, lördagen började med sov morgon, ridning sen middag med Rasmus mamma, hans bror, och en familje vän. Sen bar de av mot friends och horse show. Vi såg kvälls showen, de har vi gjort cirka 3 år nu. Sen fick jag världens migrän anfall och ville ba gå under jorden typ. Så åkte hem la mig i sängen och dog.

Vaknade på söndagen och åt frukost på sängen, åkte till min syster och hälsade på de nyaste tillskottet i vår familj, lilla Alicia!
Man glömmer så j*vla fort hur små dem är!
Sen till stallet och Linnéa mineni red scott. De är en sån perfekt match! Hon börjar hitta knappar och han börjar förstå vad hon vill osv. Men de börjar bli så himla fina och hon kämpar och han kämpar. Han har ju nästan inte haft någon annan än mig på ryggen. Men de gör de så bra så nu siktar vi mot nya mål och nya steg, så planen är LB och LA på Södertälje i februari om allt går som det ska och alla är hela och vill. Men tror starkt på denna match!!!!

Donnis hade vilodag igår, egentligen har de vilodag idag men mådde sådär igår så red henne idag ist. Men hon var så jäkla fin idag! Hon blir bättre och bättre och visar sin fina sida fler gånger och längre stunder! Tror hon kommer bli en fin liten prinsessa!!!

Nu sitter jag hemma och bråkar med Rasmus nya iPhone för inget går som jag vill!

Ses och hörs imorgon, puuuussss!


Gillar

Kommentarer