En stor favorit i bokhyllan, läste ut den på två dagar!! Tror den kostar 80-100kr på bokhandeln! Jag vet inte exakt för jag fick låna den av min kompis! Är inte en bok människa men den här är den bästa jag läst! Man blir fast i den!

Kram Demi❤️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Veckans låt är denna låten från Nicki Minaj
"PILLS N POTIONS" är riktigt bra! Min nya favorit låt!

Puss Demi!

Likes

Comments

¡Hola!

Idag har jag varit på stranden i någon timme och solat, badat och läst lite! Så skönt och det behövdes verkligen. Snart kommer Demi hem! Hon har varit borta nästan en hel månad! Idag så länge med snart så är hon tillbaka!

Kanske ikväll eller imorgon tänkte jag skriva lite om vågen! Och vad vi väger och om överviktiga och underviktiga. Tror det kan va skönt och få skriva lite om det senare! Livet verka kretsa väldigt mycket om hur vi väger och hur vi ser ut! Men tänker inte säga mer nu ni får vänta tills nästa inlägg!

Men nu ska jag lägga mig och sola och dricka lite smoothie och äta körsbär! Riktig sommar för mig! Hehe..

Va rädda om varandra - Nellie


Likes

Comments

Nu börjar skolan snart! Kan ni fatta? Hur snabbt har inte detta gått? Jag ska börja på ny skola, ny vänner, nytt system, nya lärare och nya lokaler kan ni fatta allt kommer bli helt nytt! Jag kan inte fatta att jag är klar på min skola nu! Mina lärare finns inte längre för mig och mina gamla vänner säras och allt det gamla försvinner på bara 2 månader! Det är hemskt hur snabbt tiden går hinner inte med längre.

Men i år har jag bestämt mig för att satsa mer på skolan och höja betygen! Inte för jag inte är nöjd med mina betyg utan att jag kan bättre och måste skärpa mig vad det gäller skolan!

Har redan handlat lite för skolans start! Jag har köpt en mapp och ett block och sedan har jag typ allt för skolan! Och till och med bestämt vilka kläder jag ska ha och hur mina naglar ska se ut! (Försöker få mina naglar riktigt långa till skolan! Hehe...)

Det känns sorgligt att lämna skolan och alla underbara lärare! Men det är nya upplevelser som är påväg att hända som ska bli kul! Tror det kommer bli riktigt bra.

Men nu ska jag städa mitt rum. Så vi hörs! - Nellie 💖

Likes

Comments

Halloj!👋

Nu är vi påväg hem från Ystad.

Igår var vi på Nybro badet och på Sjöbo marknad! Det var riktigt kul, jag köpte ett till skärp. Det var riktigt fint och inte så dyrt 150 kr. Jag såg även Mac borstar, Mac smink, naked 2 & 3 men dom kändes fake och var nog det så jag köpte inte något av det. Naked 2 & 3 kostade 150 kr st! Jag vi gick på marknaden i 5 timmar efter det var jag slut i benen.

Men jag har några paket hemma som jag är spänd på att öppna! Jag har beställt lite från ... Och även fått en odd molly tröja av mamma som var på rea som har kommit hem nu!

Vi vaknade kl 7.00 och jag gick och la mig vid 00.00, så sju timmar har jag sovit så är ganska trött.

Senare idag eller imorgon så kommer jag skriva lite om skolans start.

Ha det bra så ses vi sen - Nellie💖

Likes

Comments

Hej svej! 👋

Nu ska vi snart sticka till nybrobadet. Kan fota hur det ser ut där sen! Det är jätte kul där och det är även utomhus! Vilket är fett skönt.

Igår var jag ju på bo Olsson och handlade lite. Jag handlade inte så mycket. Lite till skolan och lite skönhet och det var typ det. Jag köpte 2 st torrschampo från batiste. Och 3 st schampon som är dom bästa i hela världen. Och SJUKT billiga. Dom kostar 25 spänn!!! Det är ganier fructis grapefruti tonic och citrus mint! köpte mitt första sådant schampo på Mallis men nu hittade jag det där av alla ställen på hela världen!

Det som var lite tråkigt med bo Olsson var att det fanns vs, baby lips och eos! Nu kan man köpa det vart som helst och det är ingen kul grej längre, fattar ni?

Jag och min lillebror ska stanna kvar här till på fredag! Men mamma och pappa sticker idag.

Men nu måste jag gå och fixa mina grejer och leka med mig lille bror och hans kompis eftersom jag har lovat det! Tror vi ska skjuta pil på ängen eller leka dunk. Det har vi gjort varje dag vi har varit här typ!

Ha det bra - Nellie❤️

Likes

Comments

Hej hej!

Nu så är vi påväg mot bo Olsson. Just nu är vi i våra vänners stuga tillsammans med dom. Ska se om jag kan hitta något fynd. Strumpor stå högst upp på listan. Och totteband ( hårsnoddar).

Imorse var jag lite ledsen eftersom min kusin ska åka till Austrailen idag och vara borta ett helt år. Kommer sakna henne så mycket. Guud gråter bara av att skriva detta. Varför kommit på en sådan dum ide. Älskar henne så mycket och är glad att ha henne i mitt liv.

Hennes blogg - HÄÄR

Igår var vi på emporia och jag handlade några saker. Bild kommer senare.

Förlåt för den dåliga uppdateringen har inte orkat. Demi är just nu i Spanien och bara njuter. Här regnar det och är fult väder. Blää för Sverige väder. Men ska inte klaga har varit på Mallorca i nio dagar. Bästa dagarna på hela året. Usssh vad jag saknar Mallis.

Men nu är vi snart framme kommer ett inlägg vad jag hittade sen.

Kram Nellie💕

Likes

Comments

Glad midsommar alla! Kommentera vad det bästa är med midsommar!

Likes

Comments


  • 243 Readers

Likes

Comments

Hej hej!

Förlåt för vi har bloggat lite men vi har haft fullt upp.

Igår var vi på en annan skolan och provade och hade språk (spanska) och andra lektioner. Jag kommer börja där efter sommar lovet och då ville vi se hur det var. Hela klassen var där. Det var jätte roligt.

Men nu är jag påväg till skolan och ska ta bussen dit!

Efter skolan ska jag direkt till gympan och träna dom små. På gympan har dom skaffat en till trampolin och nu har vi två st! Vilket är jätte kul.

Jag måste åka till bikbok och Cubus där finns lite gooodies jag vill ha.

Beställde lite grejor igår så ni får se vad det är senare!

Men nu ska jag ta en klunk vatten och krama om Demi!

Kram Nellie
Likes

Comments