hejsan svejsan! Det blir nu ett kort inlägg.

Dessa två selar är ifrån Fordimax. Jag fick den rosa utav underbara Sally <3 Och jag köpte den silvriga.

De är jätte fina, de är slitstarka och sitter som en smäck på mina kaniner!

Rekommenderar verkligen er att köpa ifrån Karin!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här är Forjoy's Iggle Piggle <3

Hon kommer hamna i min ägo imorgon, måndag. Hon är klassad svår i rak och msv krok. Hon blir 2 år i september och bor just nu i stockhom.

Längtar  såååå tills jag ska hämta henne, hon kommer kallas Silja eller Polly ;D

/Rebecka

Likes

Comments

​Hej! Vilken härlig vårdag det är idag!!! Igår var det en alldeles underbar dag <3

Det var då som sagt tävlingi underbara klubben MKH, där man alltid har så kul! Lepus tävlade rak x1 och x2, det gick jätte bra. Han dobbel nollar båda, får pinne i båda och tar hem en andra placering i båda <3 Han är helt underbar!!! Nu är det bara en pinne kvar till msv i rak :)

/Rebecka

Likes

Comments

Hej bloggen! Det var ett tag sen... Förlåt för så dålig uppdatering men jag har en massa grejer att skriva om så det kommer bombas lite är nu!

Jag kan börja med resultaten ifrån tävlingen från mina kaniner (Rebecka) så får Sally skriva om sina sen :)

Det var då som sagt tävling i ÖLKH, hemma klubben i söndags 13 Mars. Jag hade bara med Lepus eftersom Joline troligtvis blivit tjuvparad. Han startade rak lätt och krok lätt.

Först var det rak lätt och jag var den första startande i både klassen och för dagen. Han var ganska seg inne på framhoppningen då vi hade värmt upp innan ganska länge då han var tittig. Väl inne på banan var han pigg men jätte tittig! Han vejade för de första hindrena men sen gick han fint på resten, dock ett liiiiitet fel på den främre bommen på lådan.

I finalen var han helt underbar! Snabbaste tiden av alla och hade blivit vinst om han gick bättre i grunden, det var riktigt pissigt.. ;D

Men i kroken var han snabb men väldigt pigg, det var tur att han hann lyfta på tassarna den lilla millimetern så då gick han dubbelnolla, tack vare farten vann han! Dessutom pinne så i kroken är de 2 pinnar kvar nu <3

/Rebecka

Likes

Comments

Hejsan vänner!

I kanninhoppnings gruppen på facebook är vi över 1000 medlemmar! Du är väl ansluten till den? Är du inte det? Se till att bli det inom kort, för där kan du fråga vad som helst, sälja och köpa hur mycket du vill! Det säljs ofta mycket selar och koppel, ibland selar och andra kannin tillbehör!

I detta fall är det två kaninhinder + bommar ute på aktion, en av dessa på bilden ovan.

Startbud är 150 kr, jag budade upp till 160 kr. Men aktionen fortsätter fram till torsdag 10/3 till kl 20.00, så spänningen fortsätter :)

In o buda om du är intresserad, det andra hindret finns på Facebook så kika på det också.

Puss o kram <3

/Rebecka

Likes

Comments

​Hej! 

Nu ikväll kom dessa tags ifrån Fordimax! Otroligt glittriga och stört fina! Ska ha de på transportburarna. Varför just dessa färger? Jo jag är en sån person som känner att allt måste passa, men det måste fortfarande vara med stil. Lepus transportbur, en Atlas 20 vision open har ljusblå bottendel och grå som de flesta atlas har på överdelen. Det var inte svårt att matcha till den. Men Joline.. hon har ju en vinröd transportbur, och jag ville verkligen ha mocka i glitter för det finns ju mocka i glitter och utan men de med finns inte många i sortimentet då de är väldigt nya. Det fanns mörkröd mocka, men inte glittrig men då fick det helt enkelt bli en silver då det ska matcha den ljusgråa färgen hyfsat bra iallafall. Närmare än så med mina krav kunde det alltså inte bli. På framsidan står det deras tävlingsnamn, Midnight dream (Joline) och Kyrkeliden's Lepus (Lepus). På baksidan står det mitt nummer.

Fordimax tags VS speedrabit tags!

Både Fordimax och Speedrabbit säljer tags, men vem ska man köpa ifrån?

För det allra första så stansar Speedrabbit sina och det gör att det lätt kan skrapas bort text, vilket är negativt. Fordimax dessutom bränner in text och det kan alltså inte på något sätt lossna.

För det andra som många kollar på är priset. Fordimax är betydligt mycket billigare.

På Fordimax kostar det med både fram och baksida 19kr. På Speedrabbit kostar en sida 25 kr medan om du vill ha på båda sidorna kostar 35 kr.

Men material då? Jo Fordimax kan man bara få i mocka, lite som fusk läder. Men här finns det mycket i sortimentet, färger osv... Hos Speedrabbit har hon både fusk- och äkta läder. Men det är helt enkelt en smak fråga, hur man själv tycker helt enkelt.

Jag tycker att Fordimax är bättre då sammanfattningsvis så är det något bättre i kvalité, fler färger och billigare. Men alla tycker ju olika. Hoppas jag gjort ditt val från vem du ska köpa ifrån lättare.

Länkar:

Fordimax

Speedrabbit

Vi hörs! Puss och kram <3

/Rebecka

Likes

Comments

Hej igen bloggen, är alla pigga och glada nu på kvällskvisten?

När jag hör ordet kvällskvisten tänker jag på sommarn, när det är solnedgång kl 9-10 på kvällen o det är sommarlov och allt är bara så perfekt!!! <3 Haha, kanske bara jag som känner så. Nog med det!

Köpt en begagnad transportbur på Facebook för ett super pris!

Den är som ny och sparsamt använd, ska hämta den i Kumla inom en kort tid. Jag fick den endast för 250kr, det är ett mycket bra pris för en Atlas 10 open. Tanken är att den ska vara till Joline, för nuvarande har hon en exakt likadan fast den är stäng, alltså inte en open. Den funkar hur bra som helst och har varit i bruk i många år. Jag har absolut inget problem med att få ut henne ur transportburen och hade inte tänkt köpa en till. Ni vet vem jag är och jag vet vem jag är, det var ett bra pris och jag kan inte stå emot. Men det var ett bra köp, så ångrar mig alltså inte :)

Puss o kram <3

/Rebecka

Likes

Comments

​Hejsan! 

2 selar ifrån Gnagarboden är påväg, dock inte till mig ;) Jag ska försöka tare' lite lugnt med selar framöver. Har liite för många hehe.. xD

Vem de  är till säger jag inte hihi.

Liten upd, mer kommer inom kort. Har köpt ett par grejer.

Puss o kram!

/Rebecka

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu vill jag bara dra upp det här med tävlingen för nån vecka sen i MKH.

Jag tävlade hästhoppning och Rebecka skulle iväg o tävla hennes kaniner, hon tog då med mina också.

Efter en klass, krok mini som Joline och hennes son Batman startat så blev resultaten sådär men de laddade om för nästa klass, rak mini. De båda skulle ta revansch denna gång.

Det var runt 20 starter och Joline startade före Batman, hon gick som på räls med hög fart genom hela banan och dubbelnollade. Efter några starter var det Batmans tur, han var osäker och vinglig på framhoppningen och hoppet om ett bra resultat låg inte riktigt på top just då.

Men väl inne på banan gjorde han som sin mor, springer som tusan och dubbelnollar.

I slutet av tävlingen på prisutdelningen fick Rebecka reda på att mamma Joline kom 1:a och Sonen Batman kom 2:a. Det var en härlig känsla! Vilket team Joline och Batman är!!! <3

Mamma och son power, vi får hoppas det håller i sig tills nästa tävling men då blir det lätt klass för Joline, men det kanske blir vinst för de båda? Haha det återstår att se, men det här loppet kommer vi båda leva på väldigt länge, älskade små änglar <3

Ha en skön söndag! Puss <3

Resultaten kopierade ifrån Skuttli.

1ÖLKHRebecka TegeboMidnight dreamS-103640+021,40Pris
2ÖLKHRebecka TegeboBatman heroNYREG0+028,42Pris
3MKHIda LövgrenVedbybackens Will Grayson, Will GraysonNYREG0+042,01Pris
4MKHMichelle Backlund PikkiDON'T SAY GOODNIGHTNYREG0+0137,73Pris
5MKHGabriel PetterssonFuruborgs Out of MindS-103450+0138,74
6MKHJessica NybergMaxim's Know No FearNYREG0+133,00
7MKHFelicia BjurlingHopperitotteS-97020+133,39
8MKHAmalia ModhSolrosens DjungelvrålS-10281113,39
9VKHLovisa FlinkWarrooS-10136125,14
10MKHStina PetterssonPure PassionS-10355133,17
11MKHAmalia ModhFuruborgs Dream of SuccessS-9635137,23
12ÖLKHRebecka TegeboSweet cupcakeS-10413215,86
13VKHLinnea FlinkSilverados KameliaS-10322228,42
14MKHhanna stefanssonThe Flying JumJumS-10352241,34
15STKHMaria OttossonMiss BanditS-10229251,34
16MKHHannah Renberg SvenssonMint ConditionNYREG339,54
17ÖLKHJohanna OskarssonMarabouNYREG588,26
OPLMKHFelicia BjurlingSally11S-9627UT0
OPLMKHSigrid MyrvangThe Jumping StarS-10075UT0


Länk:

Skuttli resultat MKH

/Sally

Likes

Comments

​Hej igen! Hoppas alla har haft en härlig förmiddag, det har jag ;)

Kaninerna och jag taggar som tusan till tävlingen på söndag nästa vecka i hemma klubben, Örebro läns kaninhoppare. 

Lepus debbade lätt förra tävlingen i MKH, mälardalens kaninhoppare. Det gick väldigt bra med 3 slarv fel i krok lätt och en sånt litet fel i rak lätt, hade han inte rivit den hade han fått pinne! Så nu vill vi gärna ta den där dubbel nollan men vi får väl se hur han tänker angående det. Men vi ska iallafall starta rak lätt och krok lätt då.

Joline ska få starta detsamma. Hon har ju startat mycket mini nu, hon har vinster och fina placeringar även i vinster i cuper och efter en dubbelnolla på första tävlingen beslutade jag att hon får starta lätt igen och kämpa på lite. Egentligen är de ju inget problem då hon här hemma hoppat elit när jag provat men det med ny miljö är lite läskigt enligt henne. Har inga förhoppningar på henne utan känner att hon ska tycka det är kul och hålla bra takt genom banan.

Nu är det ändå inte helt på okänd plats då tävlingen är i Sallys ridhus och där har de hoppat föru t :-)

Men vi taggar och hoppas på det bästa!

Ha en bra fortsatt dag, puss! <3

/Rebecka

Likes

Comments