Vad gör man en dag som denna +Torsdagsysselsättning

Halloj på er allesammans och hoppas allt är bra med er därute !

Idag hade jag tänkt att jag skulle ta en nypa frisk luft och ta en promenad då jag inte varit ute på några dagar mer än i Måndags ner till Karlstad på vårdbesök men vädret har ju varit så ostabilt , regn och rusk och idag är det rena stormen ute . När det är så kraftig storm som vi har idag då är det inte mysigt att gå ut direkt . Då kan man ibland känna sig lite sysslolös på något sätt och lite nedstämd men inte hindrar det mig ändå.

Då kan man att ta till med andra medel för att stärka kroppen. Då brukar jag på eftermiddagen innan vila köra lite yoga och sjukövningar som jag ialla fall försöker göra regelbundet . Dels är det bra för din hjärna som ska orka tänka och fokusera och bli pigg och för kroppen rent allmänt. Minska ner på stelheten.

Många dagar kan det ibland vara att jag vaknar med stelhet i skulderbladen och axlarna . Ni vet hur jag är på nätterna, jag har en förmåga att vända och vrida på mig för att hitta rätt postion liksom då kan det ju bli att musklerna blir stela på ett sätt .

Det brukar alltid kännas bättre när man gör lite sjukgymnastik och yoga dels för att få kroppen att slappna av liksom så det är verkligen en rekomendation när vädret är kasst så testa det . Det gör så mycket .

Sen gör jag lite aktiviteter på datorn som har med mitt arbetsmarknadspolitiska program att göra medans man väntar på beslut från arbetsförmedlingen angående min arbetsträning.

Så det har jag sysslat med idag . Känns så bra i kroppen och perfekt att avsluta veckan på för imorgon är det återigen Fredag hörni . Dagarna går i ett svep känner jag .

Så jag sitter aldrig sysslolös direkt , det är lätt att man blir det och väljer att se på tv hela dagarna , tyvärr så klarar inte jag det för min hjärna tar in alldeles för mycket intryck och blir jobbigt för ögonen till slut så jag måste hitta på andra saker emellan åt . Ibland sätter jag mig oftast senare på efetrmiddagen efter jag vilat framför datorn och spelar sims3 . Visst får jag använda hjärnan på ett sätt men det är också ett sätt för mig att koppla av på något sätt . Då slipper jag tänka så mycket . Men såklart det ger ju intryck på hjärnan men jag brukar lägga minst 1-2 timmar på att spela ändå och det räcker .

Så inte bara tv tittande här inte , jag håller att igång även om jag inte alltid kan gå ut och ta promenad men brukar ändå gå ut på altanen hemma också bara för att få luft emellan åt liksom .

Så har min dag varit och den har kännts helt okej faktiskt . Hoppas eran dag varit bra . Ha det gött så hörs vi snart igen

Gillar

Kommentarer