Strålande solskensväder+promenad genom staden


Halloj på er allesammans!

Hoppas allt är bra med er ! Gud nu är jag helt slut efter denna dagen jisses vad den gått fort . Precis kommit hem efter att jag och min kille skjutsat hem hans tjejkompis . Vi har haft så kul, sett på serier och snackat en massa och ätit kvällsmat ihop .

Ja det var den avslutningen på denna dagen och varmt har det varit idag med men behagligt varmt . Idag var min pojk ledig från jobbet men jobbar imorgon . Så vi tog en tur ut idag mitt på dagen runt 12 ungefär och promenerade in till centrum . Vi var nog borta cirka en timme och var ändå behagligt men sen när vi kom hem tillbaks så blev jag så slut och fick plötsligt huvudvärk och yrsel , ja det var dels att solen var stark och så hade jag slut på vitaminer. Fick nytt idag som tur var .

Gjorde en extra beställning på B-vitaminer och mer mineraler. Så när jag kom hem drog Andreas ner till affären för att köpa mat , vi käkade hamburgare med bröd idag . Var gott . Så då tog jag en paracetamol av honom som han hade och en berocca tablett. Jag brukar ta ett sånt tillskott om jag inte har mina andra burkar hemma men de går långsammare ut i kroppen än de jag annars har .

Då var det bara att ta det lugnt helt enkelt . Så efter maten gick jag och lade mig cirka en timme . Ändå var det 19 grader idag i skuggan får man räkna med , så cirka 20-21 i solen .

Jag ska ju egentligen inte vistas för mycket i sol och heller inte överbelasta mig så var nog lite så idag men det är inte alltid enkelt när man är så pigg och vill göra mycket och vill liksom haka på min pojkvän och göra saker men så länge jag sen tar det lugnt efter så brukar det gå bra .

Så efter att jag låg och vilat en timme så drog jag ner till Ica för att hämta ut mitt paket .

Så då fick det bli en ny dos så jag skulle klara kvällen sen . Nu är jag helt slut efter dagen så efter nyheterna här ska jag gå och lägga mig .

Ja en väldig intensiv men rolig dag . Imorgon så blir jag och Andreas henne själva då är hans kompis upptagen , hon brukar vara upptagen och göra annat på måndagar och onsdagar .

Så antingen Torsdag eller Fredag kommer hon hit igen och umgås . En väldig bra dag ändå får jag säga . Så ska bli så skönt och sen gå och lägga sig .

Ja hörni det var väl lite om min dag idag . Ha det gott

Gillar