Måndag+Hamnade visst i Lidköping


Halloj på er allesammans!

Ja hörni ni kanske kan gissa vad rubriken lyder . Jag har alltså lämnat mitt bo och dragit ner till Lidköping till min pojkvän . Åkte med han hem igår och hur länge jag ska stanna denna gången är oklart för alltså det är slutet på Augusti och inget har direkt hänt framåt , varken på arbetsförmedlingens sida , de håller på och handlägger mitt ärende på nytt och eftersom det är semestertider och varit det så drar det ut på tiden sen dedär med utredningen jag ska göra den ligger också på is då det är väntetid vilket är drygt .

Så varför bara gå hemma och göra mina aktiviteter på datorn och liksom vänta ut tiden det hjälper ingen liksom , även om man gör saker hemma och försöker hitta på saker och göra saker man mår bra av så känns det lite tungt emellan åt när det mesta ligger på is och man inte vet vad som kommer ske .

Så då pratade jag ihop mig med min kille och han tyckte det kändes okej för han att jag följde med ner . Byta lite miljö och liksom bara få vara så tanken blir väl att jag stannar tills jag får svar och planering framåt helt enkelt .

Men det är så mysigt också på samma gång så jag kommer ju forfarande vara aktiv i mitt arbetsmarknadspolitiska program . Därför har jag ju digitala hjälpmedel som krävs för att jag ska få ut ersättning liksom .

Så ja hörni det kommer bli lite uppdateringar här nere ifrån också nu när jag kommer vara här på obestämd tid eller ja så länge min pojkvän tillåter mig vara hos han . Men vi klarar ju det bra tycker jag

Han har idag varit och jobbat och kom hem rätt sent . Senare än vanligt för en stund sedan vid 16 så gick han in i duschen och gick och lade sig .Så trött och sliten . Han kom när jag låg och vilade . Har vilat själv en timme . Så det var skönt faktiskt .

Annars har väl dagen rullat på rätt hyfsat . Lagomt väder har det varit för att ta en promenad innan idag på eftermiddagen vid halv 1 ungefär . Men det blåste en hel del och sol emellan åt . Tog en tur ner till strandpromenaden och gick en sväng till utegymmet som de har där nere och ställde mig på en crosstrainer. Bara för att mjuka upp musklerna . Medans man ändå kan och vädret ändå tillåter.

Sen drog jag mig hemöver , käkade lite av resterna vi åt igår när vi kom hem och streamat serie. Sen ikväll blir det ett nytt idolavsnitt . Då är det uttagning i Stockholm . Ska bli så kul och se vilka som levererar bra och går vidare därifrån.

Så fram tills dess blir det väl att bara ta det lugnt tror jag . Eftersom min kille är rätt slutkörd idag så får det bli en lugn kväll .

Så att säga . Hoppas ni får en bra vecka allesammans

Gillar