Lite kort om dagen+Planering inför morgondagen+Införskaffat mig parfymfria produkter

Halloj på er allesammans!

Igår blev det inget inlägg, var så slut igår efter dagen även om jag och pojken mest tog det lugnt så hade jag ingen lust bara att updatera men det har ju hänt lite saker . Nu har jag och pojken införskaffat oss tvätt och sköljmedel som är oparfymerat för det verkar också som att jag har även reagerat på hans tvättmedel vilket är Via colour och har man känslig hud då ska man inte använda tvättmedlet men det visste inte jag så det är det som jag också har inhalerat från kläderna som påverkat nervsystemet och än så länge har jag inte fått utslag. Vi tvättade upp mina kläder på nytt igår med det nya medlet och det verkar ha gått bra än så länge.

Men det är ju inte bara det heller utan body lotion och sånt måste jag också byta ut schampot, samt balsam mot parfymfritt eftersom det är dofterna som kan påverka hjärnan då man inhalerar utan att tänka på det . Troligtvis det som gett utslag så nu ikväll här så var jag ner till apoteket och köpte parfymfri balsam och schampo så får vi se hur detta blir . Sen body lotion har jag beställt hem via företaget som jag har hälsokost produkter från , de har inte bara vitaminer och mineraler utan även skönhet också som är parfymfria och NTC märkta . Så det har jag beställt hem kommer med posten om några dagar .

Och när man ändå pratar om det så kommer jag och Andreas åka hemöver imorgon till Värmland alltså hem till mig då och vara hos mig några dagar då jag har lite jag måste fixa med hemma , hämta paket på posten och sånt . Så han blir med mig hem , sen så har han och jag tänkt att åka ner till Uddevall och campa faktiskt . Då tänker ni campa med husvagn ? Nej nej vi ska hyra tältcamping på Unda.

Så vi var hem en sväng till Filsbäck innan idag och skulle hämta lite grejor som hon hade som vi kunde ta med som kylväska osv, och tält med mera . Så vi åkte hem dit , provade också att sätta upp det tältet så att det verkade funka och det gick bra. Det var inte så enkelt eftersom jag inte är expert på att sätta upp tält precis men det blev bra.

Så nu vet vi att det funkade också så det tog vi med oss så umgicks vi med hans mor och katterna . Sen begärde vi oss hemåt och vi kom hem runt 17 . Sen har vi inte gjort så mycket . Jag har börjat packa lite inför morgondagen ialla fall. Resten tar jag imorgon , men eftersom att jag blir med han ner tillbaks sen så kommer jag inte ta med mig allt hem mer än kläder och sånt , men yoga mattan får vara kvar . Datorn åker med mig hem det är en viktig grej vad gäller viktiga saker jag måste ordna med . Så inte bara semester här inte haha.

Sen ska Andreas handla lite för sitt presentkort han fått utav mig på både Bergvik köpcenter och Ikea . Så det passar ju bra .

Så ja detta verkar ju som en bra grej , först åka med hem till mig och sen ner direkt för och campa på Unda . Sen har det med vädret också men vi tänkte ungefär 1 natt eller 2 ialla fall .

Ja det är som sagt så våra planer ser ut inför morgondagen . Ska bli hur mysigt som helst faktiskt .

Men för övrigt så får jag önska er en fortsatt trevlig kväll

Ha det gott

Gillar