Glädjande besked +Shoppingtisdag


Hej allihopa!

Idag har jag strålande nyheter och gud vad lättad jag känner mig nu efter lite väntan . Idag när jag är ute stan i Lidköping och ska gå hemöver så får jag ett meddelande på 1177 och går in och läser detta .

Då ska jag alltså iväg på utredning av mina kognitiva svårigheter nästa vecka på Torsdag . Detta var lättare sagt än gjort och det gick fortare än vad jag trodde faktiskt att det skulle göra ioch med pandemin och allas semestertider.

Gud vad skönt att inte behöva vänta länge känner jag högst ungefär lite mer än 2 månader och vårdgarantin är ungefär 90 dagar tror jag så det var ju lagomt .

Så nu kommer nästa steg i min sjukdom vidareutredas . Och se vad de kommer kunna komma fram till hos just mig varför jag har dessa svårigheter osv och vad är det mer som triggar igång anfallen .

Så mer än glad kan man inte känna sig . Som sagt idag så har jag varit ute på en liten shoppingrunda i centrum . Tänkte först ta en vanlig promenad men när jag väl kom ut så tänkte jag varför inte ta en tur in till centrum och strosa lite och kanske hitta något fynd och jag har faktiskt unnat mig lite .

Eftersom en del av mina underkläder behöver bytas ut och har slitits ut så tänkte jag varför inte gå in en sväng på H&M för de har dom här i Lidköping. De brukar ha billiga underkläder och ja det tog ett tag och hitta rätt sort och rätt storlek .

Så jag kom ut med 7 pack trosor och en ny BH . Visar bild nedan . Ja ibland får man unna sig som sagt och det hela gick på 250 kr . Inte så fasligt dyrt ändå . Jag är ju inte fattig och har inte så stora utgifter , jag har så jag klarar mig och när man ändå har möjlighet så kan man alltid unna sig lite ändå så man går hem idag med en skön känsla i kroppen att nu kanske detta vänds till något bra .

Så ja hörni jag kom hem här för en stund sedan och mötte min kille på parkeringen som varit och jobbat bra timing ändå . Så om en stund ska vi käka mat och sen får vi se vad dagen har att mer erbjuda .

Hoppas ni får en fortsatt fin tisdag

Gillar