Fredag nu går vi mot helgen

Ja hörni nu går vi mot helg och snart har jag varit nere i Lidköping i en vecka på söndag för jag kom ju förra söndagen ner med pojken till lilla staden Lidköping och min vecka här har varit helt fantastisk . Lite sämre idag då jag har varit lite slö ch omtumlad i hjärnan. Så mycket tankar och funderingar man har emellan åt hur allt ska gå framåt och det mesta ligger på handläggningsärende osv då känns det bara skönt ibland att bara få komma hemifrån och byta miljö.

Det behövs med kan jag säga , få rensa själen och liksom komma hem sen med energi så man orkar framåt när allt dras igång . Det är ju bara början på September än men ändå .

Min handläggare på arbetsförmedlingen håller antagligen på och utreder mitt ärende och sen väntetid till neuropsykiatriska mottagningen vet man ju heller inte i dagsläget när och var man får komma dit . Man vet inte hur långa köerna är heller .

Minns att jag fick vänta nästan ett halvår bara för att få läkartid till neurologmottagningen i Karlstad efter mina 2 första anfallsepisoder .

Så dedär med väntetider är inte kul men man får göra det bästa av situationen helt enkelt . Man får föröska leva sin vardag så gott som möjligt liksom vad mer kan man begära .

Så idag har det väl varit lite segt , egentligen skulle vi ha fått hit Andreas tjejkompis ikväll för och umgås men jag kände inte riktigt att jag har orken i kväll , vi umgicks igår så en blir lite slut i hjärnan och ibland behöver man bara få lite space och rensa hjärnan också . Så ikväll kommer det inte hända så mycket direkt .

Vi ska väl ta det lugnt han och jag . Jag ska spela lite sims3 om en stund . Sen blir det väl att se någon film eller något ikväll .

Så det är väl planen . Innan idag tog jag faktiskt en skön kort promenad ute när det var så fint väder , lagomt och behagligt så det var skönt . Blåste lite men det var okej .

Ibland behöver man också få komma ut och rensa hjärnan lite och röra på sig det mår kroppen bra av .

Så jag hoppas ni haft en fin vecka så får ni ha en superbra helg allihopa. Ha det gott

Gillar

Kommentarer