En liten roadtrip till Falköping


Halloj på er allesammans!

Hoppas allt är bra med er denna onsdag . Nu börjar det bli lite varmare väder helt plötsligt helt otroligt att det vänder så men det blir ju inte högre än 20 grader . Idag har det varit runt 22 men det är ändå rätt skapligt .

Ja nu sitter jag i bilen påväg hem från Falköping för idag så skulle Andreas iväg med hans mor för och ställa av hennes Mercedes cabriolet som hon åker i under sommaren och på hösten så brukar hon åka ner och ställa ner den i ett garage hos en bekant som dom känner så jag fick också följa med idag och eftersom hon skulle ställa ner den så var ju min kille tvungen att följa med då så hon får åka med oss hem blir det ju .

Så vi åkte vid 14 däromkring , först var vi i Filsbäck hemma hos hans mamma för att möta upp henne så kom hon hem från jobbet 13:30 men skulle till apoteket först innan hon åkte hem så tog lite tid .

Så drog vi iväg i varsin bil sen och nu åker hon med oss hem. Vi ska släppa av henne hemma i Filsbäck . Så åker vi hem sen . Men det har varit jätte trevligt med en liten åktur . Så innan vi åkte hemöver nu stanna vid i Falköping och käkade ute mat . Var jätte gott . Blev mat på pizzeria . Vi var ju hungriga jag och Andreas . Inte ätit sen 10 ungefär och så åt jag en banan 🍌 jämt när vi skulle åka så länge .

Det tar ungefär 40-45 minuter till Falköping från Lidköping. Så vi åkte runt 14:30 för hans mamma skulle greja med katterna innan vi skulle åka .

Så nu är vi påväg hem och sen ikväll blir det väl att ta det lugnt och kolla på Vm-kval i fotboll för herrarna . De möter Grekland borta så det ska bli kul och se hur det går .

För övrigt har dagen ändå rullat på helt okej . Hur har eran dag varit ? Ha det gott

Gillar