En fullspäckad Måndag+Nya ansiktsmedel


Inleder denna veckan med att idag har allt bara rusat förbi med det viktigaste först . Ett ombokat videosamtal med neuropsykolog vid 11 och det höll la på till cirka 12 samtalet .

Det var mesta dels uppföljning under senaste tiden och specifikt det son har hänt under sommaren med mina anfall och dess kombinationer . Hon har tagit del av journaler från min läkare och sjukhuset i Lidköping .

Och utifrån det så kan hon med resultera till att det är just värmepåslag som är största problemet som är svårt att kunna styra över hur man än vill och det såklart att man kan känna en maktlöshet .

Men samtidigt så får man ändå försöka tänka att allt kan man inte styra över säger hon inte alla signaler och när det är hög värmetemperatur så blir hjärnan belastad direkt med att värmen trycker ner orken om man är som jag känslig .

Så var ju mesta dels det vi prata om och sen hur det kommer se ut under hösten nu prata hon på . Eftersom att hon själv ska gå på föräldrarledighet så kommer hon lämna över mig till en annan kollega under tiden och då kom vi överens att hon då kommer boka in mig på ett personligt möte om cirka 2 veckor men inne i centrala Karlstad där de också sitter eller framförallt hennes kollega .

För ett personligt möte så jag får träffa henne och känna av hur den vårdgivaren är innan min psykolog går på ledighet. Min psykolog brukar sitta på neurologen på tisdagar sen sitter hon inne i centrum alla andra dagar , men hennes kollega sitter enbart inne i centrum .

Så ser planeringen ut i nuläget , sen väntar jag på väntelista till psykiatrin så allt ligger mesta dels vilande nu eftersom alla inte har kommit tillbaks än från semester och sånt .

Så det var det . Sen efter samtalet så vart det lite tid framför datorn med lite uppgifter jag fått från Arbetskonsulent och gjorde lite grann , loggade in mig och tittade lite på deras playsida där man kan titta lite på webbinar .

Sen efter det så blev det lite käk och sen ringde min arbetskonsulent för en kort uppföljning och sen går hon på semester hon med så då kommer jag få kontaktuppgifter till hennes kollega under tiden om det skulle vara akut .

Sen kommer min handläggare på AF tillbaks nästa vecka alltså arbetsförmedlingen. Så får vi se när jag får uppdatering därifrån .

Så mesta dels av denna dagen har gått ut att sitta i samtal ja det är ju måndag då körs allt i gång så inte så undra på . Nu har jag precis vilat hjärnan en stund och om 1 timme ska jag iväg och umgås med min polares brors tjej och hennes son blir det väl .

Inte träffat henne sen i torsdags eftersom jag var helt slut efter förra veckan . Så det är väl det .

Sen apropå det i fredags fick jag hem nya ansiktsprodukter som jag nu ska prova och se om det ger bättre verkan . De är helt oparfmyerad . Kommer från företaget PM international där jag har mina vitamintillskott ifrån . Varumärket heter som sagt Fitline sen när det kommer till skönhet så heter det Fitline skin.

Det som jag har beställt är rengöringsmouse, peelingmask och dagkräm . Så ska bli intressant att testa . Har testat nu under helgen än så länge har inga problem men om det ska ge fullständig effekt så bör de ju användas regelbundet så det kommer jag och köra med nu.

Just peelingmasken ska endast användas 1-2 dagar i veckan och smetas på efter rengjord hud och sitta i ungefär 10-15 minuter och sen skölja av med ljummet vatten .

Så det låter lovande så får se hur resultatet blir så kanske jag slipper allergiska reaktioner .

Är ni också nyfikna på och kanske testa ? Är du känslig och inte tål parfymerade ansiktsprodukter tycker jag du ska höra av dig till mig för att veta mer om just du är intresserad av att testa så ger jag dig i så fall vägledning framåt om hur just du kan beställa produkterna .

Men för övrigt så får ni ha en fortsatt trevlig dag och på återseende

Gillar

Kommentarer