En dagsuppdatering-Onsdag mitt i veckan -Läget kring arbetsförmedlingen


Halloj allesammans !

Ja hörni nu har snart halva veckan passerat och det är onsdag och jag har hunnit komma hem och landa efter 2 veckor hos pojken . Det har varit helt underbart och det känns förjävla jobbigt varje gång man lämnar sin kille , jag vet i början av vårt förhållande så var det riktigt jobbigt och jag visste inte i början om jag skulle kunna klara ett distansförhållande men efter många om moment så har det gått ändå vilket jag inte trodde .

För så länge man älskar varandra och finns för varandra , ställer upp för varandra och hittat tilliten och tryggheten hos varandra så går det. Visst det är jobbigt nu också men inte lika på samma sätt för vi vet att vi snart ses igen och han behöver sitt space och jag mitt .

Sen siktar vi såklart längre fram på att flytta ihop men det får man ta sakta men säkert framåt ingen press med det först ska jag sikta mot att bevara hälsan , att bli anfallsfri och sakta men säkert komma ut i arbete igen efter lugnt tempo .

Att ta en sak i taget helt enkelt för det viktigaste är att få ordning på andra saker innan man ger sig på andra saker såsom flytt liksom .

Så då tycker jag än så länge att det funkar med distans , vi ses ju varannan helg typ och nu varit lite längre tid ihop lite provbo hos han kan man väl säga .

Bara det är ett stort steg då vet man lite sen om det kommer funka eller ej .

Men ialla fall det är skönt att komma hem också till familjen och åter det som komma skall framöver .

Igår hände det inte så speciellt mycket och inte idag heller direkt . Varit mest en lugn dag . Men vaknade redan vid 9 då en arbetsförmedlare ringde mig och ville stämma av lite med aktivitetsrapporten eftersom jag hade lite frågor kring det .

Sen så undrade hon lite hur det går för övrigt och talade då om att jag ska ha ett trepartssamtal med min arbetskonsulent och annan arbetsförmedlare nästa vecka på onsdag , där jag ska få reda på hur AF ska lägga upp planen för mig framåt vad gäller arbetssituation just kring anpassning och sånt så nu händer det iaf lite grejor .Vi får väl se hur det går då men det är vad jag fått reda på i nuläget av även min arbetskonsulent.

Henne kommer jag som sagt ha kontakt med till 22/9 sen går avtalet ut och då är det AF som tar över och ska antagligen gå igenom vad planeringen ska se ut framåt så jag hoppas de kommer med en lösning liksom utifrån mina behov och sjukdom men det händer lite saker iaf och fått reda på lite vad som kommer hända .

Så ska bli intressant och höra nästa vecka på onsdag vad den arbetsförmedlare säger .

Ialla fall efter det så somnade jag om till 10:30 och så gick jag upp , tog min medicin och käkade lite frukost och kollade lite tv tills det var dags att gå in i duschen .

Så kom ut ur duschen cirka 13, det var så välbehövligt. Sen vart det lite sjukgymnastik efter att jag gjorde mig iordning och avslappnande yoga för övriga leder i kroppen . Det känns alltid så bra sen att veta att man gjort något bra för kroppen .

Så det är väl lite hur min dag sett ut idag . Mesta dels bara tagit det lugnt och imorgon så bär det av en tur till Karlstad på infosamtal inför kommande utredning hos neuropsykiatriska mottagningen på sjukhuset . Vet inte om jag är taggad eller ej men det ska bli så intressant och sen förhoppningsvis få fram om det finns mer faktorer bakom som kan trigga mina svårigheter som triggar anfall .

Visst det lär bli en till tuff period att gå från utredning till utredning men hellre utreda än inget alls .

Nåväl resten av kvällen blir det att ta det lugnt . Ska se premiären av handbolls elitserien på damsidan som äntligen drar igång ikväll på tv12 . Klockan 18:15.

Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig dag och kväll

Gillar

Kommentarer