Bra start på veckan


Hallå på er allesammans!

Hoppas helgen varit bra för er , det har min helg varit , som alltid på helgen så kopplar jag av och inte gör saker som jag gör annars på vardagarna utan bara kopplar av, rensa hjärnan och hämta ny energi till kommande veckor , Igår så var det väldigt vacker väder , soligt och fint och bara -3 ute så då fick jag känslan av att gå ut och gå.

Hade tänkt mig kort runda men det blev fan en promenad på 1 timme , sen var det bara att gå hel och vila resten av eftermiddagen och se på handboll.

Så avslutade jag min helg och nu återigen tillbaks till vardagen men min måndag har börjat väldigt bra då jag fick ett sms under tiden jag satt och åt min frukost och såg på tv samtidigt av en nära vän som ocksp bor i deje och frågade om vi skulle ses på en promenad , nu är det liksom -7 och lite kallare ute men en liten stund skadar inte och hon skulle ändå få kläder av mig som inte jag använder längre, upptvättade och lagt i påse .

Så drog jag iväg vid 12 och mötte upp henne vid skolan , tanken var att vi skulle ha gått en kortare runda men det blev fan lite längre ändå men kul , vi ses ju sällan så det får man ta vara på när tillfället ges .

Vi går igenom mycket tillsammans och sitter ungefär i samma sits med sjukvård och allt så det känns skönt att ventilera med någon som vet ur det är och även prata allmänt , så det sluta med att vi var ute och snacka i lite mer än 1 timme men så välbehövligt.

Sen så blev att gå hem för jag frös son fan om benen och kände att jag började skaka lite grann så det blev bäst att dra hem, fyfan för denna kylan .

Så kom hem runt 14 och sen har jag suttit med lite saker kring arbetsförmedlingen tills nu . Så blir det att käka och sen vila tror jag .

Men denna dagen har verkligen börjat bra . Hoppas ni får en fortsatt bra dag

/Emelie

Gillar