Börjar känna mig som människa igen +Värmeböljehelg


Hallå på er allesammans och hoppas ni har en bra fredag . Idag är jag mest slö och orkeslös pågrund av värmeböljan sin dragit in över Sverige . Här är det rena 25-26 grader och stekande värme så haft fläkten på hela dagen lite svalkande i alla fall .

Hur mår jag nudå efter mitt anfall? En är lite mör i kroppen fortfarande och det brukar ta några dagar innan det släpper men en känner sig lite som en människa igen men eftersom det är värme nu så tar jag det försiktigt med vad jag ska göra under dagen.

Jag gjord iaf lite sjukgymnastik tidigare idag men inte hela träningsprogrammet då jag precis haft anfall och det tar på krpppen efteråt så tar det långsamt nu och försiktigt för att inte plåga kroppen för mycket än vad jag klarar .

Nu kom min styvpappa hem från jobbet och har köpt tacos 🌮 Som vi ska käka om en stund mums . Vi brukar äta det på fredagar . Så så gott .

För mesta dels har jag umgåtts med mamma stora delen av dagen idag för att undvika för mycket tv tittande när jag varit så mör i skallen så kan det förvärra situationen och bryta ut ännu mer .

Annars så händer det nog inget speciellt i helgen bara ta det lugnt och vila upp mig inför kommande vecka då börjar mina besök igen . Vårdcentralen för trauma fall på tisdag och till sjukgymnasten nästa fredag i Forshaga . Så har 2 återbesök till veckan känns ändå bra ändå att det börjar rulla på igen . Nu får jag bara ta det försiktigt i värmen och ta det lugnt så jag inte får feber igen och anfall igen.

Det tar extremt på kroppen efteråt och tar ett tag liksom innan man kommer tillbaks till det normala

Ha det gött i värmen mina vänner så hörs vi till veckan igen.

/Emelie

Gillar