Återigen Fredag+ Äntligen är allt avbetalat+ pojkvän kommer

Hej allesammans !

Så var det Fredag igen och nu närmar man sig slutet på denna veckan. Trots att vädret varit ostabilt förutom i måndags så har man fått mycket gjort inomhus ialla fall , men i helgen kommer min kille hit efter att vi inte setts på 1 månad . Jag var ju nere hos han från Juni-ja i början på augusti så nästan 2 månader . Åkte hem den 30 Juli så ja nästan intil 2 månader . Så nu ska han komma hit under denna helgen. Just nu verkar han jobba eller så är han hemma och gör sig iordning så han brukar ringa när han åker. Så i helgen blir det väl att hitta på något för det verkar som vädret ska bli fint . Så vi får se vad helgen tar vägen .

Så så ser det ut . Fram tills dess att han kommer så blir det väl att bara ta det lugnt , göra lite yoga övningar , och bara koppla av . Också en lättnad känner man nu när man äntligen har betalat av ett lån som jag blev idkapad för . Sista betalningen gjordes i onsdags så nu är det så jävla skönt att bli av med det efter 15 månaders frustration över detta . Men jag har bitit ihop. Som sagt ni som inte har hängt med kan läsa ett annat inlägg jag lagt upp vad som hänt och hur allt gick till för er som missat och inte hängt med på vad jag pratar om .

Så jävla skönt nu kan jag pusta ut, nu har jag en annan försäkring på det som tur är och verkar ännu bättre än det jag hade innan .

Så nu kan man lägga ner energi på annat. Känns bra att avsluta veckan på topp , seg början på veckan med världens kaotiska mensvärk och var helt utmattad av det de två första dagarna brukar vara värst . Men nu är det över så nu är jag stabil igen . Det finns ju också risker för återfall av anfall när det kommer till mens för hela kroppen blir ju påverkad osv och det kan finnas risker vilket jag alltid blir rädd för liksom , då kan jag inget annat göra än att bara vila och än har jag överlevt men då blir kroppen extra känslig när den månaden faller in liksom .

Ja hörni vad är det mer jag har att ta upp idag nej jag tror det var det som var . Jag hoppas ni får en fin helg hörni så hörs vi till veckan . Trevlig Fredag på er


Gillar