Absolut Fredag+inställt läkarsamtal+promenad i det fina


Ja hörni nu var det fredag igen tänk vad fort dagarna går speciellt om man har mycket att göra . Ja idag så hade jag ställt mitt alarm på 9 rätt så hyfsad bra tid men ändå tidigt när jag brukar vakna 10 . Men ialla fall för då hade jag fått en telefontid med min läkare på neurologimottagningen i Karlstad för trodde det var han som ringde men visade sig vara en medicinsk sekreterare som ville tala om att han är hemma med förskyldningssymtom ja ibland så drabbas även läkare 👨‍⚕️ Och behövde boka om tiden .

Javisst inga problem men då kunde jag somna om ett tag till sen så gav jag mig upp vid 10 ändå för och ta medicin och käka frukost så vart det att titta på Talang tycker det är så sjukt bra program .

Idag kommer även min efterlängtade pojkvän hit om några timmar och ska spendera helgen med mig och sen är det alla hjärtans dag också passande .

Så det blir bara och ta det lugnt ikväll tror jag och imorgon så får det bli en tur till Karlstad för eftersom han har flyttat så behöver han fixa lite saker på Ikea till lägenheten. Därför vi inte har setts på 2 månader för att han haft fullt upp med flytten liksom men nu så får det bli lite kvalitetstid.

Sen har även jag varit ute en stund i det fina och tog mig en promenad förut , det var inte så fasligt kallt ute och sen för att det var sol ute också så blir det ju lite varmare men var ungefär -3 ute men det var ändå skönt . Skönt och rensa tankarna lite och få frisk luft är så skönt för kropp och stjäl .

Så nu har jag ätit lite så blir och vila lite tills han kommer så får vi se vart kvällen tar oss . Men veckan för övrigt har rullat på tycker jag och mycket som är på gång nu. Så en har att göra om dagarna men det är det som är bra också .

Så nu ska det bli skönt med helg och får önska trevlig helg på er . Ha det gött

/Emelie


Gillar

Kommentarer