Weekend

Åh ja, endelig weekend! Det er sådan på de danske hospitaler, eller ihvertfald Hvidovre Hospital, at på afdelingerne sker der absolut intet i weekenderne. Patienterne er der jo stadig, ens sygdom er ret ligeglad med hvilken dag på ugen det er. Men lægerne er der ikke. Dvs. der bliver ingen undersøgelser foretaget og der bliver ikke gået stuegang. Så i weekenden handler det bare om at se tiden an. Der er naturligvis en vagtlæge på i tilfælde af der nu sker noget akut, men når man har ligget der siden søndag, så er risikoen for noget så akut at lægen bliver tilkaldt minimal.

Lægerne har stadig ikke fundet ud af hvor mine smerter kommer fra og dermed heller ikke hvad de skal gøre ved dem. I og med der så ingen læger er i weekenden, kommer de heller ikke til at finde ud af det hen over weekenden.

Jeg fik snakket med en sygeplejerske om hvor frustreret jeg var over at de ikke kunne finde en løsning og jeg nu skulle ligge der og glo til tidligst mandag. Jeg har det med at blive ret frustreret når jeg er indlagt i længere perioder, og det går desværre tit ud over sygeplejerskerne selvom de virkelig gør deres bedste for at hjælpe og være rigtig søde.

Efter en snak med ham som han kunne gå videre til lægerne med, kom han ind og vækkede mig med den nyhed, at jeg måtte komme hjem på “orlov” i weekenden. Dvs. min seng står klar derude hvis der nu skulle ske noget i løbet af weekenden, men ellers skal jeg bare møde derude igen mandag til stuegang.

Men nu skal jeg bare nyde at jeg er hjemme og kan slappe af i vante omgivelser og bare nyde ikke at være indlagt de næste par dage.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer

Aaron
,
Hope you get some relief Sanne. I think professional doctors and staff only consider "official" causes and treatments, according to textbooks and manuals. If they have no answers, it's time to think "outside the box" and do your own internet research on all natural remedies, and also do not underestimate the "pyschosomatic" phenomenon, that the stress of worrying and dwelling on your symptoms, will aggravate the symptoms, and can even create symptoms. Keep faith in the possibility of a cure, even miraculous cures happen everyday. One of my favorite films was this true story, of a dad that would not accept that his son wouldn't be healthy, and he found his own way of dealing with it and a cure https://www.youtube.com/watch?v=CxkylRxJxh8