Ventetiden er snart forbi

Så er der præcis 4 uger til lille Blop skal ud med et planlagt kejsersnit. Og hold nu fast hvor jeg glæder mig. Jeg glæder mig selvfølgelig helt enormt meget til at møde vores lille pige. Jeg glæder mig til at få hende i mine arme og til at se hende og lære hende at kende. Men oh my god hvor glæder jeg mig også til ikke længere at være gravid!

Det der Hollywood-billede af hvor fantastisk en graviditet er og hvor meget man svæver på en lyserød sky mens ens mave vokser, det har på ingen måde været en realitet for mig.

Den der kvalme som efter sigende skulle stoppe efter 1. trimester - den er der stadig her i slutningen af graviditeten. Maven er selvfølgelig blevet gigantisk, hvilket er virkelig tungt. Det presser på ens organer såsom lunger, så det der med vejrtrækningen kan godt være ret svært. Jeg er blevet forpustet af at blande slik og af at vende mig i sengen!
Mavesækken er der heller ikke rigtig plads til. Så ens sult og lyst til mad er kæmpe, men pladsen til det er der bare ikke.
Og så er der altså bare lige en lille bandit som ligger og sparker hvor hun har lyst- også selvom det måske er direkte op i mine ribben.

Men! Robert, min kære stomi, han har opført sig så pænt under hele graviditeten. Han har faktisk været helt eksemplarisk. Der har absolut ingen gener været med ham. En enkelt omgang forstoppelse er det blevet til, men den gik i sig selv efter nogle timer, så det kan man vidst ikke klage over.
Så sidder du selv med stomi og frygter en graviditet, så er det så absolut ikke stomien der skal holde dig tilbage. Den følger bare med maven og giver en smule mere plads til baby, da der ikke lige skal være plads til en tyktarm i maven også.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer

Julie
,
Kære Sanne,

Det er længe siden jeg skrev til dig første gang (jeg har selv CU), hvor vi talte om en kop kaffe. Jeg har tænkt på dig, men ikke fået tjekket din blog (eller Instagram - har ikke selv Instagram, men har alligevel fulgt lidt med fordi din Instagram er offentlig).
Jeg vil bare lige ønske dig et STORT tillykke med graviditeten og fortælle dig, hvor smuk, sej og stærk du er. Utroligt, hvad du/man skal finde sig i når man står offentligt frem med stomi.

Selv er jeg i uge 28 med min kærestes og mit første barn. Jeg har termin til august. Er fuldstændig lykkelig og taknemmelig over, at min krop og mave kan fantastiske ting også <3

Kh Julie
livetmedcrohns
livetmedcrohns,
Hej Julie

har slet ikke fået svaret dig jo 🤦🏼‍♀️ Men tusind tak for din kommentar. Der kom lige en graviditet i vejen, så den kaffe blev ikke til så meget. Så må vi tage en barselskaffe i stedet 😉

kæmpe stort tillykke med din graviditet ❤️ Hvor er det dejligt. Og ja, kvindekroppen kan virkelig fantastiske ting.
nouw.com/livetmedcrohns
Julie
,
Hej igen Sanne,

Jeg vil meget gerne tage en barselskaffe med dig og Jeres lille baby O. Er glad for at læse, at alt gik rigtig godt med dit planlagte kejsersnit.

Du må endelig sige til når tid og overskud er til det. Det kunne være hyggeligt 😊