Træt, energiforladt og i smerter

Kaffe.. Kaffe, kaffe, kaffe.

Jeg har tidligere nævnt, at jeg ikke rigtig optager den mad jeg spiser og dermed ikke har så meget energi. En anden grund til at min sygdom gør at jeg ofte er virkelig energiforladt er, at jeg nogle dage bruger enormt meget energi på at holde de smerte nede som jeg har. Nogle gange er det forholdsvis let, andre gange må jeg droppe ting som f.eks. at tage til London.

Jeg er derfor virkelig stor tilhænger af kaffe. Der er dage hvor jeg må indse, at jeg kommer simpelthen ikke ud af sengen. Hvis jeg gør, så er det max. ind til sofaen jeg kommer. Andre dage kræver det blot lidt kaffe, så kan jeg holde sammen på mig selv og komme op og igang. Det er ofte sådan, at når først jeg er oppe og igang med dagen, så kan jeg holde mig selv og min energi kørende indtil jeg rammer min sofa om aftenen. Hvis jeg har aftaler om aftenen, skal det helst være lige efter arbejde, så jeg ikke når at sætte mig i sofaen når jeg kommer ind af døren derhjemme - for så kommer jeg ikke op igen.

Nu skal det ikke lyde som om, at jeg konstant og hver dag har smerter - sådan er det ikke. Lige nu er jeg bare inde i en periode hvor smerterne er lidt overvældende og de tager virkelig på energien. Derfor er det der fylder lige nu. Jeg har ofte og heldigvis flere og flere og længere og længere perioder hvor jeg ikke har smerter og hvor min energi er nogenlunde. Min energi er aldrig helt som den var før i tiden, men den er til tider bedre end det nuværende energi niveau.

Heldigvis har jeg jo en dejlig hund som er noget af en puttetrold og som kan fornemme når jeg er udkørt og har ondt. Så forlanger hun ikke ligeså mange gåture - hun skal bare nusses lidt på maven, så er hun tilfreds. Og så kan A aktivere hende lidt med en masse leg når han er hos mig. ;)
 

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer

IP: 173.208.132.210