Projekt sofa

Jeg har tidligere skrevet om, at det eneste kæresten og jeg er uenige om i vores nye lejlighed , er hvilken sofa vi skal have. Indtil videre har vi været enige om at min sofa er for lille og hans sofa er læder. Det er vidst beskrivelse nok i sig selv for hvorfor vi skal have ny sofa.

Indtil videre, fordi vi ikke har fundet en sofa vi kunne blive enige om, har vi indgået det kompromis at vi tager lædersofaen med indtil vi finder et alternativ vi begge syntes er fantastisk. Og jeg har kæmpet en kamp for at finde gode alternativer. Jeg fandt bl.a. en rigtig lækker sofa på instagram. Da jeg endelig fandt den på nettet, var den kun til at købe via et tysk showroom. Så jeg var stort set gået i gang med at planlægge weekend i Berlin for at få set sofaen og så skulle der jo findes et dansk fragtfirma som kunne hente den hjem fra Berlin. Måske lidt meget at gøre ud af en sofa.

Men! Det lader til at vi efter alt for mange timer i Ilva er kommet frem til noget godt. Og inden vi brugte de alt for mange timer i Ilva, valgte vi selvfølgelig at tage et smut forbi Ikea for bl.a. at kigge på skab setup. Det er vi til gengæld enige om, og det bliver fedt. Men tilbage til sofaen.

Vi fandt en sofa hvor vi fik bevæget os hen til noget vi begge syntes var ret godt. Det eneste problem er nu, at vi ikke har de præcise mål på den nye lejlighed, så vi kan først købe den når vi ved om der reelt set er plads til den.

Den sofa vi har fundet, er fra Ilva's Custommade Flex serie. Vi vælger derfor selv stof, ben, blødhed i hynder og ryglæn, hvilken slags armlæn og elementerne i sofaen. På den måde kunne vi finde lige præcis den sofa vi kunne blive enige om. Den vi blev enige om ser nogenlunde ud som på billedet nedenfor, bare med andre ben.

Det tog os åbenbart så lang tid at finde en sofa, at min kæreste måtte forbi kaffemaskinen og hente kaffe hele to gange. Men hvor skønt er det ikke, at der er fri kaffe i Ilva? Så kan man jo virkelig få shoppet igennem.

Men alt i alt - Det er forhåbentlig lykkedes os at finde en ny sofa. Den tager bare lige 2 måneder at få fremstillet fra vi bestiller den, så nu skal vi have fundet ud af om vi skal bestille den inden vi får solgt læder sofaen, for så har vi en deadline på hvornår den skal være solgt. Eller om vi skal vente med at bestille den til den anden sofa er solgt. Så står vi bare uden sofa i 2 måneder. What to do? #firstworldproblems

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer