Projekt get in shape

Indeholder reklamelinks*

Siden midt januar har jeg været i et online træningsforløb hos Anja Thy* Anja giver mig 3 træningsprogrammer om ugen hvortil jeg har mulighed for at smide billeder og videoer op til hver enkelt træning, som Anja eller en af hendes trænere kan kommentere på, så vi sikrer os at jeg har den rette teknik. Eller så jeg kan få lidt motiverende feedback de dage hvor det måske halter lidt med motivationen, for de dage er der virkelig.

Desværre har jeg simpelthen været så dum, at jeg hverken har taget før billeder eller målt mig inden jeg startede. Men jeg vejede mig. Jeg har indtil videre tabt ca. 4 kg. Og meget af min mor-mave er forsvundet. Den er i hvert fald knap så blød som den var til at starte med, hvilket jo bestemt er en succes. Mit mål med det her forløb er nemlig at komme ned i fedtprocent. Det er jo selvfølgelig også maden der gør det. Puha det er svært ikke at spise alt det der søde stads i løbet af dagen.

Hvis du er hurtig kan du nå at være med på hendes nye opstart af online-klienter. Hun åbner nemlig op for tilgang af nye her til marts. Du får et træningprogram tilpasset lige præcis dig, feedback på alle dine træninger, en nem og overskuelig app til at styre program, feedback, uploade film af dine work-outs så du også kan få feedback på din teknik samt en masse god sparring omkring kost og træning. Der er ligeledes videoer af alle øvelser du har i dit program, så hvis du er i tvivl om øvelsen, kan du lynhurtigt se hvordan den laves.

Mit program er meget funktionel træning da det klart er det jeg syntes er sjovest. Det er også meget ben- fokuseret da jeg har givet udtryk for at jeg gerne vil have bygget lidt numse på igen, da den dælme godt nok er blevet flad efter den her nye mor-titel. Hvornår er man egentlig ikke længere nybagt mor? Jeg mener, min datter starter i vuggestue på mandag, er jeg så stadig "ny" mor? oh well, det kræver vidst et helt nyt indlæg alt det her omkring vuggestuestart og hvor stor ens datter pludselig er blevet.

Nu er jeg jo så i den situation at jeg har fået godkendt at de i Århus gerne vil forsøge sig med en stamcelle operation. Det kræver en mindre fedtsugning for at få nogle stamceller de kan dyrke. Derfor må jeg ikke få en fedtprocent på under 20%, og skal meget gerne have en højere end det. Så det betyder at jeg nu faktisk godt må snacke lidt igen. Og muskelmasse må jeg jo gerne bygge på selvom mig fedtprocent stadig er over 20.

Så jeg fortsætter som planlagt med Anja og håber jeg ender med en noget bedre kondi og en del mere muskelmasse. Måske en numse som er knap så nybagt-mor-flad.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer