Orloven lakker mod enden

I fredags kom jeg hjem på orlov, hvilket var helt fantastisk. Jeg var simpelthen så lykkelig for at komme hjem i vante omgivelser. I mit eget tøj. Sammen med min kæreste og hjem til min hund.

Noget af det første jeg gjorde fredag aften da vi kom hjem var, at tage et dejlig langt bad, barberet ben og vasket mit hår godt og grundigt. Der er simpelthen ikke noget mere afslappende og dejligt end at kunne smide sig i sengen efter sådan et bad. Jeg elsker det!

Lørdag var jeg måske lidt for modig. Vi brugte dagen hos min søster med et hus fyldt med søstre, hund, niecer og nevø. Det var ikke fordi der skete så meget eller jeg var super aktiv, men da vi kom hjem var jeg godt nok brugt. Min mave gjorde så ondt og kunne slet ikke finde en måde jeg kunne ligge på uden det gjorde ondt. Jeg blev så rastløs af ikke at kunne ligge behageligt uden smerter, så jeg kunne heller ikke finde ud af om jeg skulle have dyne på eller ej, om jeg frøs og ville putte under dyne eller havde det varmt og ville ligge over dynen. Heldigvis faldt jeg i søvn og fik en ret god nattesøvn.

I dag, søndag, havde vi absolut ingen planer. Vi skal jo flytte i næste weekend, så den eneste plan i dag var at min svigerfar kom med en masse flyttekasser. Så min mave har virkelig fået slappet af i dag. Men kan stadig godt mærke, at en gåtur med Carla kan være lidt hårdt for maven. Så tager det hele helt stille og roligt.

I morgen skal jeg så tilbage til hospitalet. Eller.. Jeg ringer derud inden stuegangen og fortæller at jeg ikke kommer. Jeg gør små fremskridt ved at være hjemme, så når lægerne ikke kan lave en plan for mig, så laver jeg min egen. Den sidste scanning de vil have mig ind til må de derfor indkalde mig til ambulant. Som udgangspunkt er det først på torsdag, og så længe har jeg ikke tænkt mig at ligge derude og vente.

Så lige nu ligger jeg på sofaen med en oppustet mave med lidt smerter og en træt hund mellem benene - det er da en dejlig afslappende søndag aften ❤️

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer