Ny medicin .. Igen

Jeg har den sødeste læge fra smerteklinikken tilknyttet mig. Jeg kalder ham SmertePalle, men han hedder faktisk Palle Flink - og det er faktisk ikke mig der har opdigtet det navn, det er hans forældre. Anyways.. Jeg endte jo for lidt tid siden på hospitalet til en enkelt overnatning og pga. smerter og risiko for tarmslyng, måtte jeg aflyse min tur til London. Det bliver der forhåbentlig lavet om på nu. Ihvertfald på smerterne.

Jeg snakkede med SmertePalle den anden dag, og han havde set i min journal at jeg havde været indlagt uden han var blevet kontaktet. Det var han egentlig ret ærgerligt over, men det er der jo ikke så meget at gøre ved. Så fremadrettet, hver gang jeg bliver indlagt, så husker jeg at sige jeg vil snakke med ham, også selvom lægerne ikke selv foreslår det.

Efter min samtale med Palle, blev vi enige om at jeg skulle startes op på ny medicin for at afhjælpe mine smerter. Nogle af de smerter jeg har, er nemlig nervesmerter. Det der er sket i sin tid da jeg fik fjernet min endetarm, at de skar nogle nerver over, som man tit gør når man opererer. Mine nerver er så bare ikke vokset sammen korrekt - og det gør ondt!

Så nu er jeg simpelthen kommet på nervemedicin. Igen. Jeg har været på nervemedicin tidligere, men en anden slags end den jeg skal forsøge mig med nu. Den jeg fik tidligere var ikke super god for mig. Den hjalp på smerterne, men min højre arm prikkede og sov nærmest konstant og jeg fik utrolig meget hovedpine af den. Så nu krydser jeg fingre for at den nye medicin giver færre bivirkninger og hjælper lige så godt som det sidste med bivirkninger gjorde.
Mit lille hjemmeapotek er efterhånden ved at vokse sig op i en lidt voldsom størrelse. Jeg tror snart ikke der er noget jeg ikke har en eller anden pille mod ;)

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer