#Nouw30DayChallenge status

Så er det sidste indlæg i #nouw30daychallenege og det kræver jo lidt en lille status for hvordan det er gået. Mit mål med at deltage i udfordringen var bl.a. at gøre den mere personlig og ikke kun omhandlende sygdommen. Det har faktisk været lidt svært for mig, for på trods af hvor åben jeg er omkring min sygdom og Robert, så er jeg faktisk en ret privat person. Det er let for mig at snakke om sygdommen, at snakke om de udfordringer, op- og nedture der er med stomien osv., men når det handler om mig selv helt privat, så kan jeg godt til tider være lidt en lukket bog.

Det har derudover også været en udfordring for mig at skrive et indlæg til hver dag. Mange indlæg har jeg skrevet og planlagt, så det ikke er hver dag jeg har siddet og skrevet indlæg, men bare det at der dagligt skal lægges så meget energi i bloggen, fremfor hvad jeg tidligere har gjort, har været lidt en udfordring da jeg har haft en del andre ting også. Jeg har jo bl.a. her den sidste halvanden uge været syg og indlagt, og vi har en forestående flytning og derudover har jeg jo også et fuldtidsarbejde, så normalt har jeg brugt min energi på bloggen når jeg havde overskuddet til det, hvor jeg de sidste 30 dage har skulle tvinge mig selv til at have overskuddet. Det er måske både godt og dårligt.


På trods af at de personlige indlæg har været de sværeste for mig at skrive, er det også nogle af dem som faktisk er blevet modtaget bedst. Dog stikker et indlæg sig ud fra de andre - nemlig et hvor det er blandet personlig og sygdom. Det var indlægget hvor min kæreste fik ordet. Det blev det ultimativ mest læste indlæg og ét af de indlæg med mest respons på bl.a. facebook.

Så fremadrettet må jeg se om jeg kan fortsætte med de lidt mere personlige indlæg, men fortsat med et indblik i hvordan det er at være kronisk syg og hvordan det er at leve med en stomi. Men fremadrettet bliver det ikke hver dag, med mindre jeg føler for det. Jeg kommer til at blogge når jeg har noget på hjertet eller hvis jeg oplever noget som jeg syntes jeg vil dele med dig som læser med.

Men tusind tak for opbakningen de sidste 30 dage og håber at nysgerrigheden varer ved selvom udfordringen er sluttet.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer