#nouw30daychallenge

Nouw.com har en lille udfordring som jeg har valgt at deltage i. Den går ud på at der i 30 dage skal blogges hver dag. Eftersom jeg normalt kun blogger hvis jeg virkelig har noget på hjertet og dermed overhovedet ikke regelmæssigt, så bliver den her #nouw30daychallenge højst sandsynligt en spændende udfordring for mig. Men en udfordring jeg er spændt på.

Læs lidt mere om udfordringen her

Bloggen kommer i løbet af de 30 dage derfor nok til at handle om meget mere end crohn og stomi. Den kommer også til at handle om de daglige op- og nedture man naturligt har i sin hverdag. Jeg kan derfor nok ikke undgå at gøre bloggen lidt mere personlig end den er nu - så du som læser kommer til at komme endnu mere ind under huden på mig og lære mig endnu bedre at kende, og ikke bare min sygdom.

Så jeg håber du glæder dig til at læse med - jeg glæder mig ihvertfald til at blive udfordret!

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer

Mia // www.blogaboutmia.dk,
God udfordring! Jeg gjorde det selv (eget initiativ) tilbage i maj måned. Det var virkelig hårdere end jeg havde regnet med, men super rart at kigge tilbage på alle de gode indlæg jeg fik brygget sammen 😃 Kunne være jeg skulle udfordre mig selv igen snart!
www.blogaboutmia.dk
livetmedcrohns
livetmedcrohns,
Ja, tænker også det bliver nogle lidt hårde 30 dage men også virkelig spændede at se hvordan bloggen udvikler sig over de 30 dage.
nouw.com/livetmedcrohns
IP: 208.110.68.218