Mit hår trænger til forkælelse

//Sponsoreret indlæg

Jeg har efterhånden fået en hel del medicin, og en hel del stærk medicin. Det har flere gange betydet, at mit hår blev smadret, knækket og faldt af i totter. Jeg har tidligere klippet det kort fordi jeg var ret ked af at mit hår var blevet så tyndt. Jeg har normalt en kæmpe løvemanke, så at jeg mistede meget hår betød at jeg virkelig syntes det var tyndt. Flere af mine veninder mente ikke at jeg skulle brokke mig, da min hestehale nu var samme tykkelse som deres, men når man er vant til noget andet, må man så ikke godt lidt?


Nu er mit hår langt om længe vokset sig til at være dejlig langt igen, og min løvemanke er så småt ved at komme tilbage. Nu er det bare sådan, at jeg så nødigt vil have kort hår igen, at jeg rent faktisk ikke har fået klippet mit hår i virkelig lang tid. Jeg tør ikke!


Sidst jeg var til frisør, blev det kun farvet. Men hold nu op en forandring det gav. Når jeg ser før-billedet, kan jeg også virkelig se hvor meget især farven trængte, men her er det også ret tydeligt, at spidserne ikke har det helt godt.

Selv her, et stykke tid efter min sidste omgang med kraftig medicin, fandt frisøren flere steder hvor der var ultra korte totter af helt nyt hår som var ved at vokse ud, så igen blev jeg mindet om at jeg virkelig er bange for at få det klippet, for hvad nu hvis jeg igen begynder at miste hår?

Jeg håber nu jeg har fundet løsningen på at holde mit hår dejlig langt og lækkert, uden at få det klippet. Jeg har nemlig fået en "Smooth again" shampoo og en Leavi-in repair fra Kevin Murphy (Kan bl.a. købes på www.hair247.dk ) - Allerede efter første gang jeg brugte det, har jeg kunne mærke hvor blødt og ikke-tørt mit hår er blevet, så er sikker på at det nok skal komme til at se sundt og dejligt ud, uden en saks behøver komme i nærheden af det igen indenfor nærmeste fremtid. Og indtil videre kunne jeg sagtens bliver stærkt afhængig af Kevin Murphy produkterne. Jeg må lige få lavet et efter billede når jeg har brugt dem endnu flere gange.

Køb alle de skønne Kevin Murphy produkter HER  

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer