Kæmpe dårlig samvittighed

Reklame! Du kan forøvrigt få det her sæt - og mange andre fede trænings sæt på www.iciw.dk og få 15% på alt ved brug af koden STUHR15

Åh altså, den skide samvittighed! Baby O er noget af det skønneste og dejligste og er helt fantastisk lykkelig for at jeg har skabt lige præcis hende. Og jeg har skabt hende med den bedste mand jeg overhovedet kunne forestille mig. Men .. Og ja, der er et men. Det har været hårdt og det er hårdt.

Én ting er den der ikke-eksisterende søvn. Den er en djævel. Men den har jeg efterhånden vænnet mig til og har lært at gå i seng kl 21. Senest! En anden ting er den dårlige samvittighed der nager mig konstant. Den og tvivlen om hvorvidt jeg er god nok. God nok som mor. God nok som kæreste. God nok som hunde-mor. God nok som veninde. Og god nok ved mig selv.

Det er jo ikke en hemmelighed, at en graviditet ændrer lidt på ens krop. Jeg er tilbage på min startvægt fra før graviditeten, de sidder bare lidt anderledes de der forbandede kg. Røven er lidt fladere, brysterne lidt mindre og maven er lidt større og mere slasket. Og hér kommer så det med samvittigheden ind i billedet. Jeg vil gerne føle mig pæn. Jeg vil gerne være tilfreds med min krop igen. Og det kræver altså at jeg ikke har en baby på armen. Det kræver at jeg kan tage afsted til træning uden hende - da hun ikke må komme med i mit træningscenter.

Men er det for tidligt jeg også gerne vil prioritere mig selv lidt? Jeg føler mit fokus skal være på min datter. Men jeg har virkelig behov for at få hende ud af armene. Jeg har brug for at cleare mit hoved indimellem og jeg har brug for at blive aflastet. Bare engang imellem. Og DET giver mig dårlig samvittighed. Men burde det gøre det? Eller er det egentlig ikke okay at jeg ikke glemmer mig selv helt i den her nye tilværelse som mor? Jeg ved ikke om det er for tidligt at tænke på mig selv også. Om det nogensinde bliver for tidligt eller om jeg bare er kæmpe egoist og igen - En dårlig mor! !

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer