Hvordan har jeg det egentlig?

Når jeg kigger mine tidligere udgivet indlæg igennem med overskrifter som:

Så kan jeg godt forstå hvis du som læser af bloggen får indtryk af at det hele ser lidt trist og gråt ud for mig, i min dagligdag. Sådan er det dog overhovedet ikke. Generelt har jeg det rigtig godt og er virkelig glad for mit liv og er i bund og grund ret så lykkelig.

Jeg er ret sikker på, at selvom man ikke har en stomi eller har en kronisk sygdom, så har man også dage som mig hvor energien bare slet ikke er der. Der kan være så mange grunde til hvorfor ens søvn har været dårlig, for det meste er det smerter der er grunden til mine søvnløse nætter.

Jeg er også ret sikker på, at alle har et eller andet de bøvler med i dagligdagen, stort som småt. Bare fordi mine bekymringer ofte går på hvordan jeg får mere energi, bliver smertefri eller om stomien driller og river sig løs af den ene eller anden grund, gør det jo ikke at enhver andens problemer ikke også er relevante og okay.

Jeg vælger bare at fortælle om mine, vidt og bredt. At jeg ikke så tit her på bloggen vælger at fortælle om de virkelig skønne dage jeg har uden hverken smerter eller søvnløse nætter, betyder ikke at jeg ikke har dem. De er bare ikke ligeså interessante for mig selv personligt at få skrevet ned. Måske også fordi de dage faktisk efterhånden er de fleste, så bliver det måske lidt kedeligt i længden.

I morgen kan du derfor få et indblik i hvordan jeg egentlig er når det ikke handler om sygdom og stomi - Hvem er den lykkelige Sanne bag skærmen.

Så glæd dig til at læse med - jeg glæder mig ihvertfald til at dele det.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer