Gulddreng i Royal Arena

I går var jeg til Gulddreng koncert i Royal Arena. Jeg glædede mig rigtig meget og kæmpede en kamp for at blive frisk til det .

Aftenen startede med at vi blev modtaget med et glas champagne på den indbyggede røde løber der er på gulvet i Royal Arena. Herefter blev vi ført op til vores bord hvor vi fik serveret super lækkert mad og aperol spritz adlibitum.


Da koncerten skulle til at starte, blev lyset slukket og vi skulle ud og finde vores pladser. Her starter så den helt store forvirring. Vi skulle lige nå en sidste tur i baren inden vi hoppede ud, og bare det at skulle finde den rigtige række var lidt besværligt uden lys overhovedet. Efter nogle gange frem og tilbage og fra side til side, som Nik&Jay så fint synger. Langt om længe finder vi vores pladser og så sidder der simpelthen nogle på dem og viser at de også har billetter til de pladser. Tilbage med os, op og find nogle vagter som kan hjælpe os - alt ender godt for os ihvertfald. Pigerne på pladserne bliver vist væk og vi får vores pladser.

Jeg var lidt betænksom ved om Gulddreng virkelig havde nok sange til at fylde en hel koncert ud med, men han gjorde det virkelig godt og fyldte koncerten godt ud med lidt historier/video på storskærm og en masse scenegøgl selvfølgelig. Og hans stemme kan man jo ikke sætte en finger på. Han kan virkelig godt synge. Og når han så endda synger en sang til sin hund, så kan man da ikke andet end syntes andet end at han er helt fantastisk.


Tit til koncerter er der måske nogle lidt mindre kendte sange, nogle sange som man måske ikke lige kan synge med på. Men samtlige sange han performede var hits som hele salen sang med på. Så alt i alt en helt vildt fed koncert.

Som ekstranummer sluttede han af med Model og til slut Farvel - det var jo trods alt Gulddrengs begravelse. Og en fantastisk en af slagsen.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer