Getting hangry?!

Mad! Jeg har tidligere skrevet en del om det i forskellige indlæg. Jeg er ret glad for det. Jeg har efterhånden fundet ud af at min tarm helst hele tiden skal have noget at arbejde med. Hvis jeg bliver alt for sulten og pludselig spiser meget, så kan min mave slet ikke følge med, så en lille smule hele tiden er dejligt for den.

Mht. mad er min mave lidt speciel. Den brokker sig helt enormt meget hvis den får grove grønsager. Især gulerødder er slemme. Diverse svampe, spinat eller kerner er bestemt heller ikke noget den jubler over. Salt derimod, det er fantastisk. Kulhydrater er også noget den suger til sig. Så min kost er virkelig ikke noget jeg vil råde andre til at følge.

Det lille problem der så opstår er, at min kæreste har været så mega sej at han tidligere har tabt sig 55 kg. Han vil jo derfor naturligvis gerne holde sin vægt nede. Det kræver en lidt anden kost end min. Så hvordan gør man lige det? Den ene skal tage på og kan få voldsomme smerter og forstoppelse af grønsager og den anden spiser efter forholdsvis stram diæt?

Vi har ikke helt fundet den ideelle løsning endnu, så indtil videre er det vidst mine kostvaner som dominerer vores måltider, ihvertfald i weekenderne. I hverdagene prøver jeg at lave noget der går til os begge. Og ost kan man altid lige putte i maden, ikke? 😉

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer