Feriestatus

[caption id="attachment_478" align="aligncenter" width="287"]
Ja, det er rent faktisk en bikini jeg er hoppet i[/caption]

Som jeg har skrevet tidligere, skulle jeg på en skøn sommerferie hvor jeg havde lidt bekymringer om turen ned i bilen og badeforholdene på campingpladsen. Jeg har opdaget en anden bekymring som faktisk nok er mere reel end de to andre.

 
Min bekymring omkring bilturen gik på hvordan det ville gå med placeringen af selen og hvis stomien hurtigt blev fyldt. At den hurtigt blev fyldt gik så fint. Jeg kunne mærke at posen så småt blev fyldt ca. 1-1 1/2 time efter vi havde spist, så her skulle der lige en toiletpasser ind. Det var heldigvis ikke noget der generede turen da de andre som regel også skulle på toiletter der. Selen var der kun små problemer med, men det var ikke værre end jeg kunne hive ud i selen de gange det gjorde ondt.
Badeforholdene på capingpladsen er helt perfekte til stomier. Der er en lille kabine med bruser og lige overfor er der en lille kabine med vask og spejl - man skulle jo tro de havde bygget forholdene til stomister. Hedder det stomister eller har jeg lige opdigtet det ord?

Det jeg til gengæld har lidt ondt i maven over, er om morgenen. Hver morgen når jeg vågner er posen helt fyldt. Den sidder på maven som en udspilet ballon. Det første jeg derfor gør om morgenen, er at gå på toilettet. Det kan jeg som sådan også sagtens gøre her, problemet er bare at jeg skal forbi en del pladser og dermed også en del fremmede mennesker for at komme fra teltet og op på toilettet - det er knap så fedt med sådan en stor pose på maven.
Udover det er ferien noget så skøn, men det skal jeg nok skrive meget om. ;)

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer