Er jeg en dårlig mor?

Mandag d. 3. juni var en helt speciel dag. Vores lille prinsesse O kom til verden ved et planlagt kejsersnit. Alt gik fuldstændig som det skulle og meget ukompliceret, til alles overraskelse. Selv kirurgen som stod for det. Og én ting var at vi endelig fik vores datter ud, en anden ting var hvor hurtigt alle mine graviditets gener forsvandt, særligt kvalmen. Jeg var på få timer friskere end jeg har været de sidste 8-9 måneder.

Men nu til det med om jeg er en dårlig mor... Jeg har i snakken omkring amning/flaskebarn ofte hørt sætningen “en god mor sidder ikke i brysterne”. Jeg har også selv sagt til det veninder som af den ene eller anden grund ikke kunne amme.

Men da baby O på 4 dagen havde tabt sig mere end 10% af sin fødselsvægt, som er det der er den acceptable grænse, der skar det i hjertet på mig. Og da jeg så nogle dage efter måtte sende kæresten ud efter modermælkserstatning alt for tidligt om morgenen fordi O havde tømt mine bryster fuldstændig for mælk og var mere sulten, og jeg bare intet kunne stille op.. Der var jeg rimelig ligeglad med den sætning! Jeg følte mig uduelig som mor. Jeg kunne ikke give mit barn hvad hun havde brug for. Hun kunne kun blive trøstet ved at få mad, og det kunne jeg ikke give hende.

Jeg er, med en masse støtte og hjælp fra kæresten, blevet klar over at det selvfølgelig ikke gør mig til en dårlig mor, at vores datter simpelthen er super sulten og søger meget nærhed via amning. Min mælkeproduktion er ved at kunne følge med mængden af mad som O kræver, men enkelte gange har jeg måtte supplere op med MME, nu gør jeg det dog uden at skamme mig.


Så alt i alt - en god mor sidder ikke i brysterne - heller ikke for mit vedkommende. ❤️

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer

Tina Petersen
,
Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre p�� et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: [email protected] eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818