En tribute til en fantastisk veninde

Jeg har før skrevet om mine dejlige veninder.. Én af dem er Louise! Louise er en stjerne. Det var hende der hjalp mig under mit mareridt, hun er en af dem der altid har smidt hvad hun har i hænderne for at komme ud på hospitalet til mig når jeg har været der, hun kan altid få mig til at grine. Uanset hvor meget jeg brokker mig til hende over både stort og småt, så fortsætter hun med at lytte til det. Vi kan lave alt sammen - vi kan lave ingenting sammen og jeg er bare pisse stolt af at være hendes veninde!
Hun er flyttet til London nu, og jeg savner hende som bare pokker. Nu kan vi ikke længere bare lige tage en kop kaffe sammen, fordi vi ikke har set hinanden i et par dage. Vi kan ikke længere have impulse wine-wednesdays - dem var vi ellers gode til og vi kan ikke længere lige tage en tur i parken med hundene eller lige tage en bid mad sammen fordi ingen af os har opfindsomhed til at finde på noget mad til os selv bare..

Jeg syntes det er super fedt for hende, at hun bare sprang ud i det og flyttede til London. Jeg ville aldrig selv kunne gøre det! Og det giver jo mig en undskyldning for at tage til London ret ofte - ihvertfald så ofte det lige kan lade sig gøre.

Hun er pisse sej til sit arbejde i London - hun styrer ét af UKs største office hotels, hvis faktisk ikke det største .. Hvor sejt er det ikke lige? Og hun gør det samtidig med at jonglere det at være flyttet alene til et nyt land, så der skal skabes nye bekendtskaber, hvilket hun virkelig har formået at gøre godt. Hun har et ekstra gear som mange missunder - hvis de ikke allerede gør det, så burde de ihvertfald.
Hun er min trofaste rejse buddy. F.eks. når vi finder billige flybilletter til Köln - jamen så skal vi da til Köln. Eller Stockholm, Madrid, Malmø eller Budapest for den sags skyld. Bare lige for en weekend hvor vi ellers ingen andre planer havde. Det er ligegyldigt hvor i verden vi befinder os, så har vi det altid skønt sammen. Men vi er også begge stædige, vi har begge en smule temperament og har begge en mening om tingene - så bølgerne kan gå højt mellem os til tider og vi har haft vores skænderier om alt mellem himmel og jord. Vi er ofte hurtigt kommet over det igen ;)
Jeg ved jeg altid kan komme til Louise hvis det brænder på. Jeg kan sige alt til hende. Jeg kan tude ud hos hende. Jeg kan fortælle hende mine dybeste hemmeligheder og stole på hun ikke fortæller dem videre. Jeg kan altid ringe til hende bare for at snakke, uden egentlig at have noget at sige. Jeg kan lave planer om at erobre verdensherredømmet med hende. Hun accepterer når jeg melder os til "Hvem vil være millionær". Hun giver mig frit valg af tøj og sko fra hendes kuffert, når min egen kuffert ikke er kommet med vores fly. Hun sørger altid lige for et ekstra smil, selv i hedebølge på turisttur rundt i Madrid.
Jeg kunne lave verdens længste indlæg om de oplevelser jeg har haft med Louise og hvor meget hun betyder for mig. Jeg kunne skrive side op og side ned om hvor dejlig en person hun er. Hvor skøn hun er. Hvor smuk hun er, både inden i og udenpå. Som jeg startede med at skrive - hun er en stjerne!

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer