En hård periode og undskyld ...

Sådan her har jeg ligget meget på det sidste. I min seng, med tårer i øjnene. Jeg har tidligere skrevet lidt om at jeg den seneste stykke tid har været på noget medicin (læs her). Hen over sommeren, har jeg været på en del medicin for at få bugt med noget enormt generende betændte fistler, som er en ofte set komplikation efter en stomioperation. På trods af en medicin der slog mig godt og grundigt ud, var det kun mig den slog ud og desværre ikke betændelsen.

Det betyder endnu en operation i sigte. Indtil videre, har jeg tid til forundersøgelse til operationen d. 25. oktober. Det er der længe til hvis jeg skal have det som jeg har haft det på det sidste. De sidste par dage har jeg nemlig været slemt ramt af smerter, kvalme og helt enorm træthed. Min læge var bestemt heller ikke tilfreds med mit blodtryk. Det skal der gøres noget ved!

Ugen inden var jeg semi-forkølet og mistede fuldstændig min stemme. Så jeg føler virkelig det er en ond cirkel jeg er kommet ind i, hvor hver gang jeg kommer mig over noget, kommer der noget nyt som slår mig tilbage igen.

Jeg prøver ihærdigt at få det hele til at hænge sammen med at have energi og en fungerende hjerne til det hele. Både arbejde, kæreste, hund, veninder og familie. Jeg føler for tiden at jeg halter på mange af de punkter - især det der med veninder. Jeg ser dem ikke, jeg glemmer at vende tilbage på deres beskeder, jeg glemmer at spørge ind til dem.

Og også lidt mit arbejde. Min koncentration er bestemt ikke hvad den kan være, og min hjerne slår tit lidt fra. Og min hund kunne måske godt bruge nogle lidt længere gå turer. Og min kæreste kunne måske også godt bruge en kæreste med lidt mere energi og lidt mindre opkast - Det er ikke ligefrem den mest charmerende side jeg viser af mig selv for tiden. Og min familie snakker jeg slet ikke nok med. Har helt glemt at fortælle dem at jeg nu bøvler med smerter igen. Undskyld! Så ja, alt i alt er jeg ikke fuldt ud mig selv på nogle som helst områder for tiden.
Men jeg må se om ikke jeg kan acceptere, at sådan er min krop altså for tiden. Jeg prøver at acceptere at jeg for tiden kun fungerer på halvt tempo og jeg skal slappe af når jeg kan. Så det her har været mit OOTD det sidste stykke tid hvor jeg har ligget i sengen og arbejdet.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer