En frustrerende periode

Siden jeg blev færdig med Nouws lille udfordring, har der været meget stille her på bloggen. Dagene hvor udfordringen stod på, sluttede jo med at jeg desværre blev indlagt de sidste dage. Desværre er der ikke meget nyt på den front. Jeg er fortsat i smerter og meget ramt af kvalme og opkast, og er også fortsat sygemeldt uden at kunne særlig meget. Mit overskud og energi er stort set ikke eksisterende.

De dage jeg var indlagt, sørgede sygeplejeskerne for at veje mig, så de kunne holde lidt øje med min vægt da jeg tabte mig meget. Inden jeg blev syg i denne omgang, vejede jeg 52 kg. Da jeg sidst blev vejet på hospitalet var jeg nede på 46. I morges da jeg gik på vægten sagde den 44,5 kg, så selvom jeg er udskrevet og forsøger at spise så meget som jeg overhovedet kan holde ud at spise, så fortsætter jeg med at tabe mig. Det er bestemt ikke noget jeg er glad for!

​Jeg har tidligere og ofte fået diverse kommentarer som "Du skal vidst til at spise noget mere", "Vi skal da vidst til at få noget sul på dig." osv. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg slet ikke kan udstå kommentarer som det. Og slet ikke efter perioder som den jeg er igennem lige nu. Det er meget imod min vilje at jeg taber mig, og jeg ville gøre alt for at kunne tage på igen og komme op på en normal vægt igen.

Udover mit vægttab, er det selvfølgelig også enormt frustrerende at have så mange smerter som jeg har jeg. Og så meget kvalme som jeg har. Jeg har nu snart bøvlet med de her smerter i over en måned, hvilket er enormt frustrerende og hårdt for psyken. Der er stadig ikke en endelig konklusion på hvor mine smerter kommer fra, men det seneste de er kommet frem til er, at det er crohn der er gået i udbrud i min tyndtarm nu. 

Så alt i alt er jeg for tiden igennem en periode med smerter og frustrerende tanker, så igen kan jeg ikke andet end at takke min skønne kæreste, familie​ og venner for deres evige støtte. Især her midt i en frustrerende periode som tilmed har budt på en flytning

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer

frurosendahl
frurosendahl,
livetmedcrohns
livetmedcrohns,