baby i en 2-værelses lejlighed?

*Reklamelink - Sponsoreret indlæg

Som du nok har opdaget hvis du har læst mine sidste 3 indlæg - De famøse 2 streger, Så fortæl dog sandheden eller Den søde ventetid - så venter jeg og min kæreste en lille pige.


Hun flytter ind hos os i starten af juni, så det skal vi jo på et eller andet tidspunkt have planlagt.

Én af vores største udfordringer med indretningen til blop, er størrelsen på vores lejlighed. Vi bor i en 2-værelses lejlighed på 70m2. Så hvor dælen får man lige plads til pusleplads, babytøj, bleer o.lign., lege/aktivitetsområde og seng til baby?

Vores plan indtil videre er, at Blop skal sove i sengen sammen med os - ihvertfald hvis det kan lade sig gøre uden Blop er den eneste der får lukket et øje. Og når Blop skal sove i løbet af dagen og jeg måske ikke lige ligger i sengen med hende, har vi netop modtaget denne skønne babynest* . Blop kan ligge i den både på sofaen, på gulvet som vi har varme i eller i sengen. Det er simpelthen genialt. Babynesten kan fåes i mange fine farver og er netop nu faktisk på tilbud på www.babynest-online.dk*.

Udover babynesten, har vi også købt en kommode med puslebord ovenpå, så vi har fikset en samlet løsning til både tøj og pusleplads. Det er der heldigvis fint plads til i vores soveværelse, så den del er der også kommet styr på. Og i stuen er vi i fuld gang med at bygge et fint aktivitets/lege område op.

Så vi skal nok få plads til alt, spørgsmålet er så bare hvor længe Blop skal sove hos os og hvor længe vi klarer os uden et ekstra værelse til hende og hendes ting. Men til at starte med, så klarer vi os i vores lejlighed - som vi virkelig også syntes er dejlig. Så det er jo i bund og grund ret godt.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer